Menu×

Aftensmad

Her får du alle mine dejligste opskrifter på aftensmad.

Min store passion er at udvikle opskrifter, lave mad og tilberede nye retter i mit køkken og dele dem med jer.

Jeg elsker at være kreativ i køkkenet og allermest holder jeg faktisk af at lave gode lækre og enkle opskrifter på aftensmad, som ikke tager alverdens tid at tilberede – men som gerne skal smager helt fantastisk.

I mit køkken og med mine opskrifter skal det ikke være svært at lave god aftensmad. De fleste af mine opskrifter indeholder derfor også ingredienser og råvarer, som er nemme at få fat i, inden for sæsonen.

Opskrifter
Bøf Lindstrøm
Kylling i paprikasauce
Kålpande med spidskål og oksekød
Kødboller i svampesauce
Cæsar wrap med kylling
Pizza bolo
One pot french onion pasta
Kålwok med kylling
Kinesisk Kung Pao med kylling
Biksemad i ovnen med kold bearnaise
Torsk i pakker med grønt
Sprød and med sticky nudler
Kylling i cremet sennepssauce
Kylling i fad med grønt
Pho nudelsuppe med asiatisk ribbensteg
Flyvende Jacob
Kålfad med hakket oksekød
Nudelsuppe med sprød gris
Katsu Kylling
Risotto med kylling
Kylling Stroganoff med kartoffelmos
Cheeseburger Tacos
Langtidssimret chili con carne med bov
Tacos med kylling
Ragu

Hverdagsmad

En samling af alle de livretter, danske klassikere og skønne retter fra rundt i verden, som min familie og jeg laver igen og igen i løbet af året. Nogle af retterne er lynhurtige og virkelig gode til de travle hverdage, hvor tiden suser afsted med fritidsaktiviteter, familieliv og arbejde. Andre retter er fine til de dage, hvor der er en smule mere tid til, at retten kan hygge sig i ovnen eller på komfuret.

 

Aftensmad – der kan fryses

Alle de retter, der er markeret med et lille frosttegn, egner sig glimrende til at blive frosset ned, så hvis du fx laver en dobbeltportion, så er der nem mad til en anden dag.

 

Vil du gerne have nem, hurtig, billig og budgetvenlig aftensmad?

Jeg har samlet alle mine budgetvenlige opskrifter til aftensmad her og du kan også bruge søgefunktionen her på Valdemarsro og søge specifikt under tema på budgetvenlig. Skal det gå stærkt og du kun har 20 eller 30 minutter, så kan du søge med en filtrering på tid og du kan såmænd også kombinere de to søgninger så du både får billig og hurtig mad.

 

Hvad skal vi spise i aften?

Det spørgsmål får jeg hver dag af mine børn, og har du brug for nogle opskrifter, som er et sikkert hit hos børnene, så vil jeg anbefale dig at kigge her på siden med familiefavoritter.
Der kan I gå på opdagelse, hvis I vil have ekstra inspiration til børnevenlig mad og de nemme børnevenlige retter, som vi også selv vender tilbage til igen og igen.

 

Sund aftensmad

Jeg kan godt lide at komme godt med grøntsager i mine retter. På den måde får man i mange af mine middagsretter et samlet måltid, hvor der allerede er godt med grønt. Vil man gerne lave ekstra sund aftensmad, så kan man servere en lækker salat som tilbehør, skifte risene ud med fx fintsnittet kål eller servere bagt spidskål, dampet broccoli med parmesan eller andet lækkert grønt til Det er en nem og lækker måde at gøre et ’almindeligt’ aftensmåltid til en ekstra sund aftensmad.

Madplaner med aftensmad

Med madplaner er der tjek på menuen hver dag! Med Valdemarsro madplaner får du ugentlig inspiration, og du kan derefter lave madplanen helt om med præcis de retter der passer bedst til dig og din familie.

Tilmeld til Valdemarsro madplan her >>