Menu×
 

Salat

God salat i mange variationer er ofte en stor del af vores aftensmad, enten som tilbehør eller som hovedret og ofte spiser jeg også gerne salater til frokost.

I mange år har jeg lavet salat blot sådan lidt på gefühlen med grøntsager, nødder, frø, frugt og bær og jeg har ikke tænkt så meget ind i at udarbejde egentlige salatopskrifter på disse retter som er blevet til i vores køkken, men det vil jeg gerne være endnu bedre til – og selvfølgelig dermed også til at dele inspirationen til skønne sunde og velsmagende salater her på bloggen med jer der læser med.
Hvis du lige står med nogle bestemte grøntsager, så kig gerne under råvareindekset. 

Herunder får du alle mine dejligste salat opskrifter …





Linsesalat med asparges og radiser
Bønnesalat med grønne bønner
Bagt broccoli med vesterhavsost og græskarkerner
Fyldig salat med avocado og edamame
Spidskålssalat med æble og avocado
Bagt spidskål
Spinatsalat med feta, sprød parmaskinke og granatæble
Kyllingesalat med æbler og bacon
Blomkålssalat med æbler og mandler
Rucolasalat med bagte tomater
Cæsarsalat
Kartoffelsalat
Asiatisk nudelsalat
Salat med vandmelon og avocado
Jordbær Caprese med rucola
Taco salat med kylling
Blomkålscouscous
Græsk salat
Salat med æbler, bulgur, blomkål og mynte
Melonsalat
Buddha Bowl
Fattoush - brødsalat
Topping til suppe og salat
Tabouleh - bulgursalat
Rejesalat med dild og avocado
Fransk Bondesalat
Kikærtesalat med ristede gulerødder
Bagte gulerødder med rucola og feta
Couscous salat
Jordbærsalat med feta og pekannødder
Hvidkålssalat
Avocadosalat med søde majskerner
Grillet fersken salat
Vitello Tonnato
Salade Chevre Chaud
Broccolisalat
Salade Nicoise
Rødkålssalat med æble
Speltsalat med peberfrugt
Jordbærdessert med mynte
Spidskål tzatziki
Tomatsalat med mozzarella
Hvidløgsbagte tomater i en lun salat
Salat med vandmelon, halloumi og sorte ris
Salat med radiser og rygeostscreme
Sommersalat med bagte rabarber og halloumi
Forårssalat med råsyltede rabarber og hvide asparges
Råsyltede rabarber