Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/bagt-spidskaal/ Efterår Forår, Salat, Sommer, Tilbehør Aftensmad, Vegetar, Vinter

Bagt spidskål

Bagt spidskål i ovn er en lækker nem måde at tilberede spidskål på, som smager virkelig godt og passer skøn til mange retter som tilbehør.

Spidskålen bliver mør og smagfuld af at blive bagt og med lidt smør, en smule krydderier og lidt god vesterhavsost eller parmesan bliver bagt spidskål ekstra lækker.

Bagt spidskål er skøn at servere til fx laks, kylling, pasta eller et vegetarisk måltid.

Prøv også: opskrift på bagt blomkål >>

PT25MPT10M4

Bagt spidskål

Tid i alt25 min.
Arbejdstid10 min.
Antal4 pers.
Ingredienser
  • 1 spidskål, skåret i kvarte
  • 25 g parmesan, friskrevet
  • 2 spsk frisk timian, finthakket
  • 40 g smør, smeltet
  • flagesalt
  • sort peber, friskkværnet
  • Derudover
  • 1 tsk smør, til formen
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Læg de kvarte spidskål i et ovnfast fad. Pensl dem med smeltet smør og drys parmesan, timian, salt og peber over.

Bag spidskålen i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i cirka 15­-20 minutter.