Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/buddha-bowl/

Buddha Bowl

Buddha bowl er en smuk salatskål som kan varieres alt efter årstider og råvarer i køleskabet. Jeg bruger den som en herlig salat til at få ryddet op grøntsagsskuffen og erstatter eller supplere op med alt fra ristede svampe og gulerødder i julienne til sprøde bønnespirer og bagt aubergine i tern. Helt på samme måde kan ris erstattes med quinoa, speltkerner eller bulgur.

Min opskrift på den lækre buddha bowl er lavet med udgangspunkt i mange af de råvarer, som vi ofte har i køkkenet, men herhjemme varieres den også fra gang til gang.

Prøv også: opskrift på sprøde ristede kikærter >>

PT40M

Buddha Bowl

2 pers.     40 min.
2 pers.
Ingredienser
Udskriv opskrift
40 min.
Fremgangsmåde

Vend tomater, squash og søde kartoffeltern med olie og salt og kom dem på en bageplade med bagepapir. De kan evt. anrettes på bagepladen, så der fylder en tredjedel af bagepladen hver – det betyder intet for smagsoplevelsen, men gør det nemmere at anrette en fin buddha bowl med råvarerne placeret hver for sig.

Bag i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 20-25 min.

Tahindressing

Pisk ingredienserne sammen og smag til.

Anret alle herlighederne i to skåle og server med tahindressing.