Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/ristede-kikaerter/ Eftermiddagssnack Salat, Snacks, Suppe, Tilbehør Aftensmad, Vegetar

Ristede kikærter

Ristede kikærter er fantastiske som snacks og som toppings til alt fra skønne salater til dejligt cremet suppe, som begge dele kun bliver bedre med lidt knasende sprødhed på toppen. De sprøde ristede kikærter tilføjer gode proteiner og masser herlig (uhmm) umamismag.

Jeg varierer krydderierne fra gang til gang, og alt efter hvad jeg ellers har tænkt mig at komme i salaten. Prøv fx med oregano, hvidløgspulver og timian til en mere enkel grøn salat eller med stødt koriander, spidskommen og paprika til mellemøstligt inspirerede snacks og salat.

Prøv også: salat med bulgur og abrikos >>

Ristede kikærter
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT25MPT5M1
Ingredienser
  • 1 dåse kikærter, drænet og skyllet
  • 0,50 tsk røget paprika
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk flagesalt
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Skyl kikærterne og tør den i et rent klæde. Vend kikærterne godt i olie og derefter krydderier.

Fordel på en bageplade med bagepapir og bag i 175 grader varmluft i 20-25 min til de er lækre og sprøde – vend dem evt. en gang eller to undervejs.