Menu×
 

Tilbehør Aftensmad

Her får du mine bedste opskrifter på salater, råkost, kartoffelretter, dips, saucer og andre lækre retter, som er skønne som tilbehør til aftensmad.

Vi har alle godt af at give grøntsager mere plads i vores måltider.


Tilbage


Jordbær og edamame salat med feta
Bagte asparges og tomater med citron og parmesan
Grøntsager på grill og en lækker marinade til grøntsagerne
Salat med radiser og rygeostscreme
Tzatziki
Guacamole
Hvidløgsflutes
Foccacia med rosmarin, hvidløg og oliven
Ceviche med laks
Jordbærsalat med feta og pekannødder
Hotdogs
Rabarberkompot
Fiskefilet
Grydebrød
Tomatsalat med mozzarella
Kartoffelsalat
Grøn chilidip med jalapenos
Krydrede kartoffelbåde med sesam
Tatarsauce
Madpandekager
Pasta aglio e olio - pasta med hvidløg og olie
Hytteostsalat med blomkål
Sprød crispy kylling
Salat med vandmelon, halloumi og sorte ris
Pasta med rejer og hvidløg
Barbecuesauce
Bønnesalat med grønne bønner
Bagt broccoli med vesterhavsost og græskarkerner
Fyldig salat med avocado og edamame
Spidskålssalat med æble og avocado
Knuste kartofler med hvidløg og parmesan
Bagt spidskål
Jordbær Caprese med rucola
Græsk salat
Vegetar Grillspyd
Lynstegt karrykål med gulerødder
Melonsalat
Fattoush - brødsalat
Hotwings
Julesalat med blåskimmel, valnødder og pære
Citronpasta med basilikum
Grillede asparges og rabarber med bacon
Luksus Nachos
Græske kødspyd og råstegte timiankartofler
Calamares med dip
Koldhævede flutes
Grøn kartoffelsalat
Fish n´ chips med sauce tartare
Syltede rødløg
Naan - indisk brød
Coleslaw
Calzoneboller
Ramsløgssmør
Avocadocreme
Rødbedehummus
Rullepølse
Salat med broccoli og nøddedressing
Bulgursalat med kylling
Blomkålsdeller
Hvidløgsbagte tomater i en lun salat
Rygeostdip - til grill og grøntsager
Ajvar - grøntsagsdip
Sommersalat med bagte rabarber og halloumi
Linsesalat med asparges og radiser
Salat med vandmelon og avocado
Grillede Padron med flagesalt
Forårssalat med råsyltede rabarber og hvide asparges
Råsyltede rabarber
Grillede gulerødder med fetacreme og oliven
Blomkålsgratin
Butterdejsstænger til snacks og tapas
Myntedip med hvidløg og koriander
Salat med rosenkål, avocado og æble
Rødvinssauce
Pommes Anna
Nøddepostej
Brun sauce til flæskesteg
Bagt rosenkål med hvidløg og parmesan
Kålsalat med appelsin og valnødder
Stuvet hvidkål
Kold bearnaise dressing
Paprikasauce
Aioli - hvidløgsmayonnaise
Syltede agurker - agurkesalat
Kyllingestykker med sprød nachospanering
Salat med æbler, bulgur, blomkål og mynte
Ovnbagte grøntsager - alt i et fad
Kyllingesatay
Bagt blomkål
Ristede kartoffelskiver i fad