Karry pastasalat med kylling
Denne Karry Pastasalat med kylling og bacon smager simpelthen så godt! Det er en dejlig cremet pastasalat med karrydressing som er genial til madpakkerne, til picnicture og til fællesspisning.
Pastasalater er så lækre og dejlige at have på køl til børnenes eftermiddagssult. Jeg laver gerne en større portion af denne karry pastasalat, så vi har både til aftensmad, til madpakker og så der er noget lækkert at tage af, når mine børn kommer sultne hjem fra fodbold, ridning og andre fritidsaktivteter. Det er et hit!
Prøv også: flere opskrifter til buffet >>
Arbejdstid 45 min.
Antal 4 pers.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Karry pastasalat med kylling
- 400 g pastaskruer
- 150 g bacon
- 300 g kyllingefilet, i tern
- 20 g hvedemel
- 200 g haricots verts, fra frost
- 200 g frosne ærter, optøede
- 200 g majs, optøede eller fra dåse
- salt
- sort peber, friskkværnet
- Karrydressing
- 4 dl cremefraiche 18 %
- 0,50 dl mayonnaise
- 60 g cornichoner, finthakkede
- 2 spsk mediumstærk karry
- 2 spsk dijon sennep
- 1 spsk sukker
- 0,50 øko citron, fintrevet skal og en smule saft
- salt
- sort peber, friskkværnet
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Rør dressingen sammen af alle ingredienserne og smag karrydressingen godt til med mere salt, peber, citronskal, sennep, sukker og evt. mere karry alt efter smag og behag.
Kog pastaen efter anvisning på emballagen. Hæld straks vandet fra og hæld koldt vand over pastaen, så kogningen stoppes og pastaen køles af.
Steg bacon på en pande med lidt olie til den er sprød. Lad bacon dryppe af på køkkenrulle og hak derefter groft.
Vend kyllingetern med hvedemel, salt og peber. Kom lidt ekstra olie på panden brugt til bacon og steg kyllinge tern i 4-6 minutter, under konstant omrøring til de er gennemstegte.
Tag af panden og lad kødet køle lidt af.
Kom de grønne bønner fra frost i en gryde med kogende letsaltet vand og kog i 2 minutter. Hæld bønnerne i en sigte, så det kogende vand hældes fra og skyl straks bønnerne med iskoldt vand, så kogningen stopper.
Vend kold kogt pasta, bacon, stegt kylling, haricotsverts, ærter og majs sammen i en stor skål og vend det godt sammen med karrydressingen.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Jeg vil lave retten dagen før jeg skal bruge den, skal jeg så lune den, og skal jeg vente med at vende retten i dressingen.
Hej Birthe
jeg servere den ikke lunet, men tager den blot ud af køleskabet en halv time før servering, så den ikke er køleskabskold. Du kan sagtens vente med at vende dressingen i til lige inden serveringen, så sætter den sig ikke så meget.
God fornøjelse
Kh Ann-Christine
Hej – denne opskrift var absolut ingen succes. Vi fik den til frokost med 2 venner, og der var meget til overs på deres tallerkner. Den var ALT ALT for tør, selvom jeg kun brugte 450 g pasta. Til 4 personer skal der max bruges 380 g pasta og der skal bruges 20% mere dressing. Ærgerligt, da jeg aldrig før har været ude for tilsvarende i jeres opskrifter.
Vh Birgit
Hej Birgit
Det beklager jeg virkelig! Der var en lidt underlig fejl, som gjorde at mine mål på dressingen ikke blev vist korrekt. Det er rettet og jeg har lige lagt den op igen og nu er alle mængderne som de skal være.
Jeg er glad for at du ellers har glæde af mine opskrifter ♡
Kh Ann-Christine
1000 tak, nu tror jeg den bliver rigtig god 👍. Vh Birgit