Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/pastasalat/

Pastasalat

Lækker klassisk pastasalat med broccoli, spidskål, bacon og en lækker cremet dressing.

Her er brugt pastapenne, men skruer, sløjfer eller andre typer pasta er også lækkert. Man kan også sagtens fylde på med andre grøntsager og det er dermed en super måde at få brugt rester og tømt grøntsagsskuffen.

Jeg har fyldt salaten med frisk rå broccoli, sprød knasende rød spidskål, søde majs fra lynkogte majskobler og en virkelig god røget bacon. Juster endelig til efter sæson – sprøde æbler i tern vendt i citronsaft og honning er fx godt om vinteren med fintsnittet kål, bacon og urter.

PT15M

Pastasalat

Tid i alt15 min.
Arbejdstid15 min.
Holdbarhed3 dage
Antal4 pers.
Ingredienser
  • 200 g pasta, kogte, fx Paste Penne
  • 1 broccoli, lille, finthakket
  • 0,25 spidskål, rød, finthakket
  • 3 majskolbe, eller 1 dåse majskerner
  • Dressing
  • 1 dl cremefraiche 18 %
  • 2 spsk mayonnaise
  • 1 håndfuld purløg
  • 1 tsk æblecidereddike
  • 75 g bacon, sprødstegt og skåret i tern (kan undlades)
  • flagesalt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv opskrift 
Fremgangsmåde

Vend ingredienserne til pastasalaten sammen i en skål.

Rør dressingen af creme fraiche, mayonnaise, purløg, æblecidereddike og bacon sammen.

Smag til med salt og peber og rør det i salaten