Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/caesar-pasta-salat-med-kylling/ Aftensmad Frokost, Pasta, Pastasalat, Salat

Cæsar Pasta Salat med kylling

Lækker og cremet Cæsar Pasta Salat med alt det dejlige du kender fra min klassiske cæcarsalat med kylling + pasta og en parmesandressing der lige er gjort lige ekstra cremet og rigeligt, så pastasalaten bliver dejlig smovset og fyldig.

Retten er genial til alt fra buffet, madpakker, mad med på tur og picnic, frokost og til en nem og dejlig aftensmad. Mine børn er vilde med den og cæsardressingen har været en favorit hos dem siden de var helt små, så den kan snildt serveres for børn i alle aldre.

Prøv også:  flere opskrifter på pastasalat >>

Cæsar Pasta Salat med kylling
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT30MPT30M4
Ingredienser
  • 400 g kyllingebryst
  • 25 g hvedemel
  • 300 g pasta penne
  • 2 romainesalat, plukket i grove stykker
  • 50 g parmesan
  • smør
  • olivenolie
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
  • Croutoner
  • 2 skiver brød
  • 15 g smør
  • Cæsar dressing
  • 2 ansjosfileter i olie, meget finthakkede
  • 1 tsk worcestershire sauce
  • 75 g parmesan
  • 1 fed hvidløg, presset
  • 1 tsk citronsaft
  • 1 dl mayonnaise
  • 1 dl cremefraiche 18 %
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Vend kyllingestykkerne i hvedemel, salt og peber og bag dem i et smurt ovnfast fad i en forvarmet ovn ved 180 grader varmluft i 20 minutter. Smør brødskiverne med smør på begge sider og skær dem i tern. Rist croutonerne i ovnen på en bageplade med bagepapir i 5 minutter. Kog imens pasta efter anvisning på emballagen.

Lad kyllingekødet køle af og skær i tern. Hæld vand fra pastaen og hæld straks iskoldt vand over, for at stoppe kogningen.

Cæsardressing
Rør ansjos, worchestershire sauce, parmesan, hvidløg og citron sammen til en ensartet grødet creme. Rør det sammen med mayonnaise og cremefraiche. Smag til med salt og peber.

Kom den afkølede pasta i en stor skål og vend den med cæsardressingen. Vend derefter romainesalat i, og anret med kylling og croutoner, samt et ekstra drys friskrevet parmesan.