Menu×
 

Italiensk

Pizza, pasta og tiramisu – hvordan kan man nærmest undgå at være hovedløst forelsket i det italienske køkken?
Jeg kan ikke, og resten af familien er også fans af de skønne italienske retter. Der er ugentligt lækre pastaretter eller hjemmebagte pizzaer på menuen herhjemme og ofte gør vi som italienerne og spiser gode salater til, gerne som forret til en pasta – det giver en god bund og mætter dejligt sammen med den velsmagende italienske mad.
Italiens køkken er meget mere end pizza og pasta, og byder også på et væld af skønne antipasti og kødretter – opskrifter som jeg håber løbende at gå på opdagelse i og derefter føje til siden her.





Citronpasta med basilikum
Cacio e Pepe
Spaghetti Bolognese / pasta med kødsovs
Spaghetti Carbonara
Spaghetti ala Lady og Vagabonden
Pizza Margherita med Basilikum
Lasagne
Hjemmelavet pizza - grundopskrift på pizzadej
Kyllingebryst svøbt i bacon med pistaciekerner
Pasta Arrabiata
Panna Cotta med saltkaramelsauce
Cannelloni med spinat og mozzarella
Vitello Tonnato
Grissini
Spaghetti i tomatsauce med kødboller
Kyllingeruller med salvie, parmaskinke og mozarella
Lakselasagne med spinat
Tomatsalat med mozzarella
Hvid pizza med kartoffel og rosmarin - kartoffelpizza
Tiramisu
Bagt pasta bolognese
Pasta med rejer og hvidløg
Rabarber Tiramisu
Gnocchi med salviesmør og tomater
Pappardelle med svampe, nødder og rosmarin
Risotto med ærter og mynte
Nem og hurtig Lasagne
Frittata med squash og chorizo
Hvidløgsolie
Tagliata med rucola og parmesan
Affogato isdessert + guide til pour over Kaffe
Ravioli med svampe, hasselnødder og rosmarinsauce
Pasta med chorizo og svampe
Pastapenne med tomatflødesauce og røget laks
Tomatsauce
Mini pizza med chorizo
Pizza med kødboller
Safranrisotto
Risotto med svampe
Bruschetta med tomat og basilikum
Pizza med æble, blå ost og serrano
Toscana Ristærte
Spaghetti Vongole
Rugpizza med jordskokker, timian og æg
Pasta alla Puttanesca
Bygotto med varmrøget laks
Pasta med svampe
Mini pizza med asparges