Spaghetti Carbonara
![](https://www.valdemarsro.dk/wp-content/2016/10/carbonara_app-1300.jpg)
![](https://www.valdemarsro.dk/wp-content/themes/valdemarsro16/assets/img/logo3.png)
Pasta Carbonara er en af de retter, som vi indimellem tyer til på travle hverdage og enkelte weekend aftener. De dage, hvor behovet for en nem, lynhurtig og superlækker ret vægtes meget højere, end lang tid i køkkenet og langsommelige, men hyggelige simreretter – hvilket jeg også holder rigtig meget af, men hver ting til sin tid … og en helt enkel Spaghetti Carbonara er evig godt.
Spaghetti Carbonara er en af de retter, hvor kvaliteten topper på få ingredienser, så det er godt at bruge en bacon af rigtig god kvalitet og med god smag. Det gør en stor forskel i retten.
Prøv også: min bedste opskrift på spaghetti bolognese
Arbejdstid 15 min.
Antal 4 pers.
![](https://www.valdemarsro.dk/wp-content/themes/valdemarsro16/assets/img/premium/print-bg2.png)
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Spaghetti Carbonara
- 100 g bacon
- 1 tsk smør
- 1 løg, i tern
- 1 dl piskefløde
- 2 æg
- 50 g parmesan
- sort peber, friskkværnet
- Tilbehør
- 250 g spaghetti, kogt al dente
- 50 g parmesan, friskrevet
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
![](/wp-content/themes/valdemarsro16/assets/img/premium/screen_on_off.png)
Kog pastaen, til den er perfekt mør med bid. Steg bacon på en pande ved middelhøj varme, til det er sprødt og stadig saftigt. Kom bacon på en tallerken med fedtsugende papir. Kom smør på panden med baconfedt og sauter løgene, til er bløde.
Tilsæt bacon og fløde. Lad fløden bruse kort op. Tag panden af varmen og rør æg i samt den kogte pasta, og bland retten godt sammen med den friskrevne ost. Smag til med salt og friskkværnet peber.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Hej Ann-Christine
Bare lige et heads-up, selvom det ikke handler specifikt om denne opskrift.
Når jeg vil prøve et-eller-andet, jeg ikke har så meget styr på, tjekker jeg virkelig tit lige, hvordan du gør.
Jeg forstår nemlig tydeligt dine forklaringer og metoder, og det sætter jeg umådeligt pris på.
Mvh Marianne
Hej Marianne
Sikke en dejlig hilsen at få! Tusind tak for din søde kommentar, den blev jeg virkelig glad for at læse.
Kh Ann-Christine
Lækker opskrift, men vi synes der er alt for lidt mad til 4 pers. hvis man følger opskriften.
Nej, det er ikke den ægte Carbonara, men vi tilføjer spinat, det er også lækkert.
Tak for gode opskrifter 🙏😊
Helt enig! Vi skal doble op, hvis vi skal blive mætte. Tror normalt man vil sige 100 gram pasta pr person. Men, lækkert er det ☺️
Smager dejligt denne ret børnene elsker den
Hej Charlotte
Mange tak for din søde hilsen og tilbagemelding på opskriften, det er jeg glad for :)
Kh Ann-Christine