Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/carbonara_opskrift/

Spaghetti Carbonara

Pasta Carbonara er en af de retter, som vi ind imellem tyer til på travle hverdage og enkelte weekend aftener. De dage, hvor behovet for en nem, lynhurtig og superlækker ret vægtes meget højere, end lang tid i køkkenet og langsommelige, men hyggelige simreretter – hvilket jeg også holder rigtig meget af, men hver ting til sin tid … og sådan en helt enkel Spaghetti Carbonara er bare evig godt.

Da Spaghetti alla Carbonara er en af de retter, hvor kvaliteten virkelig topper på få ingredienser – så er det super vigtigt at bruge en bacon af rigtig god kvalitet og med god smag. Det gør virkelig en stor forskel i retten.

Prøv også: min bedste opskrift på spaghetti bolognese 

PT15Mter

Spaghetti Carbonara

4 pers.    15 minutter
4 pers.
Ingredienser
Udskriv opskrift
15 minutter
Fremgangsmåde

valdemarsro youtube

Se videoen, hvor jeg laver opskriften her >>

 

Skær bacon ud i tern og steg det på en pande ved middelhøj varme til det er sprødt, sæt derefter til side.

Sauter løg på panden med smør og olie til de er bløde og klare.

Tilsæt derefter bacon og piskefløde. Lad fløden bruse kort op. Tag panden af varmen og rør de to æg i, samt den kogte pasta, og bland retten godt sammen med carbonaraen og den friskrevet ost.

Server med masser af friskkværnet peber, parmesanflager, samt en stor salat med krydderurter og vinaigrette.