Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/spaghetti-i-tomatsauce-med-kodboller/ Aftensmad Familiefavoritter, Italiensk, Nem Hverdagsmad, Opskrifter til børn - Hverdagsfavoritter børn, Pasta

Spaghetti i tomatsauce med kødboller

Spaghetti i tomatsauce med kødboller – her i en lidt grøntsagsspækket udgave, som smager virkelig herligt.

Den perfekte kombination af spaghetti og kødboller i smagfuld tomatsauce som er fyldt med grøntsager.

Et hit hos hele familien, både helt små børn og større børn – og har man børn i en grøntsagsforskrækket periode, så er den en super fin måde at få børnene til at spise både squash, bladselleri og andre sunde grøntsager. Grøntsager skjult i tomatsauce.

Prøv også: flere skønne pastaretter her >>

Spaghetti i tomatsauce med kødboller
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT45MPT20M4
Ingredienser
  • Tomatsauce med grøntsager
  • 2 løg, finthakkede
  • 2 fed hvidløg, finthakkede
  • 1 squash, groftrevet
  • 2 gulerødder, groftrevede
  • 2 stængler bladselleri, groftrevede
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 100 g koncentreret tomatpuré
  • 2 spsk tørret oregano
  • 1 spsk olivenolie
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
  • Krydrede kødboller
  • 300 g hakket oksekød
  • 1 dl persille, finthakket
  • 1 tsk tørret timian
  • 30 g parmesan, friskrevet
  • 2 fed hvidløg, finthakkede
  • 1 æg
  • 0,50 liter grøntsagsbouillon
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
  • Til servering
  • 400 g spaghetti, kogt al dente
  • 100 g parmesan
  • 1 håndfuld krydderurter, fx timian og basilikum
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Tomatsauce
Sauter løg og hvidløg i en stor gryde i olivenolie ved middelvarme til de er bløde. Tilsæt alle de andre ingredienser. Rør godt rundt, kog op og lad det simrekoge i 30 minutter. Blend saucen og smag til med salt og peber.

Kødboller
Bland ingredienserne (dog ikke bouillonen) godt sammen til en fars og form den til kødboller. Kog bouillonen op i en gryde og kom kødbollerne i. Lad dem koge i et minut, tag dem op igen og kom dem i den varme tomatsauce, hvor de står og simrer med i 5 minutter.

Server med spaghetti, parmesan samt et drys grønt, fx timianblade og finthakket basilikum