Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/spaghetti-i-tomatsauce-med-kodboller/

Spaghetti i tomatsauce med kødboller

Italienske kødboller i tomatsauce – her i en lidt grøntsagsspækket udgave, som smager virkelig herligt.

Den perfekte kombination af spaghetti og kødboller, smagfuld tomatsauce som er fyldt med grøntsager – og de små stykker frisk mozarellaost til.

De elsker det. Og Martin og jeg elsker det – og vi elsker også at det er en super fin måde at få børnene til at spise både squash, bladselleri og andre sunde grøntsager. Grøntsager skjult i tomatsauce.

Prøv også: flere skønne pastaretter her >>

PT20Mter

Spaghetti i tomatsauce med kødboller

4 pers.    20 minutter
4 pers.
Ingredienser
Udskriv opskrift
20 minutter
Fremgangsmåde

Tomatsauce
Løg og hvidløg sauteres i en stor gryde i olivenolie ved middelvarme til de er bløde og klare.

Tilsæt alle de andre ingredienser.

Rør godt rundt og kog op. Sæt låg på og lad det simre i 30 minutter under låg.

Blend saucen og smag til med salt og peber.

Krydrede kødboller
Bland ingredienserne godt sammen, form dem til kødboller.

Kog bouillion op i en gryde og kom kødbollerne i.

Lad dem koge i et minut, hvorefter de tages op og tilsættes i den varme tomatsauce, hvor kødbollerne simre med i 5 minutter, inden de serveret med spaghetti , parmesan, frisk mozzarella og krydderurter.