Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/one-pot-pasta-koedboller/

One Pot Pasta med tomatsauce og kødboller

Spaghetti med tomatsauce og kødboller er et evigt hit i mange familier og her byder jeg på en skøn omgang ekstra nem One Pot Pasta med kødboller og tomatsauce.

Jeg har gjort kødbollerne endnu hurtigere at lave, ved at bruge medisterpølse aka færdiglavet krydret fars. Så smart, for det gør kun retten endnu nemmere og lynhurtigt.

Det er simpelthen ikke til at stå for sådan en nem, velsmagende og stjerne lækker hverdagsredning og jeg har i sinde at finde på endnu flere varianter at dele med jer.

Prøv også: opskrift på one pot pasta med chorizo >>

PT25M

One Pot Pasta med kødboller og tomatsauce

Tid i alt25 min.
Arbejdstid15 min.
Kan frysesJa
Antal4 pers.
Ingredienser
  • 400 g spaghetti
  • 350 g medisterpølse
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 2 spsk tomatpuré
  • 1 håndfuld frisk basilikum, blade
  • 4 stængler frisk timian, bladene herfra
  • 1 spsk soltørrede tomater, finthakkede
  • 1 løg, finthakket
  • 3 fed hvidløg, finthakket
  • 2 stængler bladselleri, groftrevet
  • 0,50 squash, groftrevet
  • 125 g frisk mozzarella
  • 6 dl grøntsagsbouillon
  • 1 tsk salt
  • sort peber, friskkværnet
  • Til servering
  • 50 g parmesan, friskrevet
  • 75 g rucola
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Skær skindet af medisterpølsen og form kødbollerne som små frikadeller.

Smør bunden af gryden med olie og kom alle ingredienserne i gryden på én gang.

Lad det koge op og sørg for, at pastaen er dækket med væde. Lad retten simre under låg i cirka 10-15 minutter, til pastaen er perfekt kogt med lidt bid i.

Server med revet parmesan og rucola.