Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/one-pot-pasta-koedboller/

One Pot Pasta med tomatsauce og kødboller

Spaghetti med tomatsauce og kødboller er jo et evigt hit i mange familier og i dag byder jeg på en skøn omgang ekstra nem One Pot Pasta med kødboller og tomatsauce her på bloggen.

Det har vist sig, at I er lige så topbegejstrede for de lækre one pot pastaretter, som vi er herhjemme. Det er simpelthen ikke til at stå for sådan en nem, velsmagende og stjerne lækker hverdagsredning og jeg har i sinde at finde på endnu flere varianter at dele med jer.

I denne opskrift på one pot pasta med kødboller, har jeg gjort kødbollerne endnu hurtigere at lave, ved at bruge medisterpølse aka færdiglavet fars. Så smart, for det gør kun retten endnu nemmere og lynhurtigt.

Opskriften er lavet i samarbejde med Quooker

PT20M

One Pot Pasta med kødboller og tomatsauce

4 pers.    20 min.
4 pers.
Ingredienser
  • 400 g spaghetti
  • 1 medisterpølse (350-400g)
  • 1 ds hakkede tomater
  • 2 spsk. tomatpure
  • 15 store friske basilikumblade, fintstrimlet
  • 4 kviste timian, bladene herfra (alternativt 1 tsk. tørret)
  • 1 spsk. finthakket soltørrede tomater, i olie
  • 1 løg, strimlet og finthakket
  • 3 fed hvidløg, finthakket
  • 2 stængler groftrevet bladselleri
  • ½ squash, groftrevet
  • 1 kugle frisk mozzarella (125 g)
  • 1 tsk. herbamara eller lign. fx en grøntsagsboullionterning
  • 6 dl kogende vand
  • 1 tsk salt
  • friskkværnet peber
  • Derudover / Tilbehør
  • Frisk parmesan til servering
  • Rucola, frisk basilikum eller en blandet grøn salat
Udskriv opskrift
20 min.
Fremgangsmåde

Skær skindet af medisterpølsen og form kødboller på størrelse med en lille frikadelle. Smør bunden af gryden med olie og kom alle ingredienserne til retten i en stor gryde – på en gang.

Kog op og sørg for at pastaen bliver dækket med væde. Lad derefter retten simre med låg på i 10-15 minutter eller til pastaen er perfekt kogt og med en smule bid i.

Serveres med friskrevet parmesan og gerne med lidt grønt tilbehør til.