Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/one-pot-pasta-koedboller/

One Pot Pasta med tomatsauce og kødboller

Spaghetti med tomatsauce og kødboller er jo et evigt hit i mange familier og i dag byder jeg på en skøn omgang ekstra nem One Pot Pasta med kødboller og tomatsauce her på bloggen.

Det har vist sig, at I er lige så topbegejstrede for de lækre one pot pastaretter, som vi er herhjemme. Det er simpelthen ikke til at stå for sådan en nem, velsmagende og stjerne lækker hverdagsredning og jeg har i sinde at finde på endnu flere varianter at dele med jer.

I denne opskrift på one pot pasta med kødboller, har jeg gjort kødbollerne endnu hurtigere at lave, ved at bruge medisterpølse aka færdiglavet fars. Så smart, for det gør kun retten endnu nemmere og lynhurtigt.

PT25M

One Pot Pasta med kødboller og tomatsauce

Tid i alt25 min.
Arbejdstid15 min.
Antal4 pers.
Ingredienser
  • 400 g spaghetti
  • 350 g medisterpølse
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 2 spsk tomatpuré
  • 1 håndfuld frisk basilikum, blade
  • 4 stængler frisk timian, bladene herfra
  • 1 spsk soltørrede tomater, finthakkede
  • 1 løg, finthakket
  • 3 fed hvidløg, finthakket
  • 2 stængler bladselleri, groftrevet
  • 0,50 squash, groftrevet
  • 125 g frisk mozzarella
  • 6 dl grøntsagsbouillon
  • 1 tsk salt
  • sort peber, friskkværnet
  • Til servering
  • 50 g parmesan, friskrevet
  • 75 g rucola
Udskriv 
Fremgangsmåde

Skær skindet af medisterpølsen og form kødbollerne som små frikadeller.

Smør bunden af gryden med olie og kom alle ingredienserne i gryden på én gang.

Lad det koge op og sørg for, at pastaen er dækket med væde. Lad retten simre under låg i cirka 10-15 minutter, til pastaen er perfekt kogt med lidt bid i.

Server med revet parmesan og rucola.