Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/nem-pastaret-med-laks-og-basilikum/ Aftensmad Fisk & Skaldyr, Pasta

Pasta med laks og fløde

Denne pasta med laks og fløde er nem, hurtig, lækker og smager super skønt!

Jeg er vild med lækre ‘hokus pokus – klar på 20 minutter’ hverdagsretter.

Supper er ofte vores redning på de travleste hverdage, men denne pastaret som jeg lige biksede sammen af hvad vi havde. Den er enkel, fyldt af smag og lækker.

Prøv også: opskrift på one pot pasta >>

Pasta med laks og fløde
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT25MPT10M4
Ingredienser
  • 500 g laksefilet
  • 30 g mandler, finthakket
  • 400 g pasta
  • 1 løg, finthakket
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 1 dl piskefløde
  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • 1 spsk olivenolie
  • salt
  • sort peber, Friskkværnet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Kom laksefiletter på en bageplade med bagepapir. Drys med salt og peber og bag dem i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 10 minutter. Drys finthakkede mandler på og bag videre i cirka 5 minutter eller til laksen er lige knap færdigtilberedt.

Kog imens pasta efter anvisning på pakken.

Sauter løg og hvidløg på en pande til det er blødt og klart. Tilsæt fløden og lad den bruse af og koge lidt ind. Fjern skindet fra den næsten færdigtilberedte laks og kom laksen på panden med flødesaucen, lad den simre med i et lille minutstid til den er færdig og smag godt til med salt,  peber og finthakket basilikum.

Vend den varme pasta med flødesaucen og fordel resten af saucen og laksen over på tallerkener.