Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/nem-pastaret-med-laks-og-basilikum/

Nem pastaret med laks og basilikum

Hvis der er noget jeg er vild med, så er det lækre ‘hokus pokus – klar på 20 minutter’ hverdagsretter. Supper er ofte vores redning på travle hverdage, men denne pastaret som jeg lige biksede sammen af hvad vi havde. Den er enkel, fyldt af smag og lækker. Og det synes vi alle fire – dog foretrak Julie sin tallerken uden basilikum.

I aften står den på kyllingeburgere med mango og avocado og i morgen på falafler i pitabrød med humus og chiliolie.

PT25M

Pasta med laks og basilikum

Tid i alt25 min.
Arbejdstid10 min.
Antal4 pers.
Ingredienser
  • 250 g frisk pasta, fx fettucine
  • 2 laksefilet
  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • 65 g mandler
  • 2 spsk flødeost, naturel
  • 3 spsk olivenolie
  • flagesalt
  • sort peber, fiskkværnet
  • 30 g parmesan, friskrevet
Udskriv opskrift 
Fremgangsmåde

Kom laksefiletter på en bageplade med bagepapir. Drys med salt og peber og bag dem i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 15-18 minutter.

Hak mandler og basilikum og kog pasta efter anvisningerne på pakken.

Vend den varme pasta med olivenolie og flødeost.

Drys med mandel og basilikum og anret med stykker af laks. Drys evt med friskrevet parmesan