Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/pasta-med-laks/

Pasta med laks og edamamebønner

En ret som denne pasta med røget laks, edamamebønner og pikant flødeost hører i høj grad til mine allernemmeste og hurtigste retter.

Selv om jeg synes det er hyggeligt, dejligt og rart at bruge tid på at tilberede gode måltider i køkkenet – så er jeg samtidig også temmelig stor fan af nem og hurtig madlavning. Retter af den slags, som kan bikses sammen af rene råvarer på den halve tid, som det tager at hente takeout og dejlig hverdagsvenlig mad, som alle i familien er vilde med.

Prøv også: min opskrift på pasta med rejer >>

PT10M

Pasta med laks, edamamebønner og pikant flødeost

Tid i alt10 min.
Arbejdstid10 min.
Holdbarhed1 dag
Antal4 pers.
Ingredienser
  • 400 g pasta penne
  • 100 g røget laks
  • 180 g pillede edamamebønner
  • 1 øko citron, 1 spsk saft og 1 tsk skal herfra
  • 75 g flødeost, pikant
  • 1 håndfuld frisk dild
  • 1 håndfuld bredbladet persille
  • flagesalt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv opskrift 
Fremgangsmåde

Kog pastaen efter anvisning på emballagen. Når pastaen er cirka 1 minut fra at være tilberedt perfekt med en anelse bid, så kom de frosne edamamebønner i gryden. Hæld både pasta og edamamebønner i en sigte og  lad vandet dryppe fra.

Kom pastaen i en skål og vend den med pikant flødeost og røget laks. Vend et par håndfulde dild og bredbladet persille i retten og smag til med citronskal, citronsaft, salt og peber.