Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/pasta-med-laks/ Aftensmad Fisk & Skaldyr, Nem Hverdagsmad, Pasta

Pasta med laks og edamamebønner

En ret som denne pasta med røget laks, edamamebønner og pikant flødeost hører i høj grad til mine allernemmeste og hurtigste retter.

Selv om jeg synes det er hyggeligt, dejligt og rart at bruge tid på at tilberede gode måltider i køkkenet – så er jeg samtidig også temmelig stor fan af nem og hurtig madlavning. Retter af den slags, som kan bikses sammen af rene råvarer på den halve tid, som det tager at hente takeout og dejlig hverdagsvenlig mad, som alle i familien er vilde med.

Prøv også: min opskrift på pasta med rejer >>

Pasta med laks, edamamebønner og pikant flødeost
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT10MPT10M4
Ingredienser
  • 400 g pasta penne
  • 100 g røget laks
  • 180 g pillede edamamebønner
  • 1 øko citron, 1 spsk saft og 1 tsk skal herfra
  • 75 g pikant flødeost
  • 1 håndfuld frisk dild
  • 1 håndfuld bredbladet persille
  • flagesalt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Kog pastaen efter anvisning på emballagen. Når pastaen er cirka 1 minut fra at være tilberedt perfekt med en anelse bid, så kom de frosne edamamebønner i gryden. Hæld både pasta og edamamebønner i en sigte og  lad vandet dryppe fra.

Kom pastaen i en skål og vend den med pikant flødeost og røget laks. Vend et par håndfulde dild og bredbladet persille i retten og smag til med citronskal, citronsaft, salt og peber.