Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/pasta-med-rejer-og-hvidloeg/

Pasta med rejer og hvidløg

Pasta med rejer og hvidløg er en herlig ret som er super nem og hurtigt at tilberede og smager skønt til en god grøn salat, eller bare med et par håndfulde rucola serveret til – hvilket jo er ekstra nemt hvis det skal gå tjept.

Skøn til servering på en sommerdag.

Retten kan også suppleres op med ekstra grønt på en nem og enkel måde og det giver jeg lidt tips til under opskriften.

Prøv også: min opskrift på pasta med laks og citronsauce >>

PT15M

Pasta med rejer og hvidløg

Tid i alt15 min.
Arbejdstid15 min.
Antal4 pers.
Ingredienser
  • 400 g spaghetti, (eller anden pasta)
  • 275 g rejer med skal
  • 3 fed hvidløg, finthakket
  • 1/2 rød chili, finthakket
  • 1 dl hvidvin
  • 1/2 øko citron, fintrevet skal herfra
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 håndfuld bredbladet persille, finthakket
  • sort peber, friskkværnet
  • flagesalt
Udskriv opskrift 
Fremgangsmåde

Kog pastaen al dente i en stor gryde med rigeligt letsaltet vand.

Varm imens olien i en pande og kom rejer, hvidløg og chili på panden. Rist til rejerne er tilberedt og er hvis det er rå tigerrejer, så til de er blevet lyserøde.

Kom hvidvin på og skrue ned for varmen.

Hæld vandet fra pastaen gennem en sigte, når den er perfekt og stadig har bid. Kom den varme pasta på panden med rejer og vend det godt rundt. riv citronskal over og friskkværnet sort peber og flagesalt.

Server på tallerkener med et drys persille.