Pasta med rejer og hvidløg
Pasta med rejer og hvidløg er en herlig ret som er super nem og hurtigt at tilberede og smager skønt til en god grøn salat, eller bare med et par håndfulde rucola serveret til – hvilket jo er ekstra nemt hvis det skal gå tjept.
Skøn til servering på en sommerdag.
Retten kan også suppleres op med ekstra grønt på en nem og enkel måde og det giver jeg lidt tips til under opskriften.
Prøv også: min opskrift på pasta med laks og citronsauce >>
Arbejdstid 15 min.
Antal 4 pers.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Pasta med rejer og hvidløg
- 400 g spaghetti, (eller anden pasta)
- 275 g rejer med skal
- 3 fed hvidløg, finthakket
- 0,50 rød chili, finthakket
- 1 dl hvidvin
- 0,50 øko citron, fintrevet skal herfra
- 3 spsk olivenolie
- 1 håndfuld bredbladet persille, finthakket
- sort peber, friskkværnet
- flagesalt
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Kog pastaen al dente i en stor gryde med rigeligt letsaltet vand.
Varm imens olien i en pande og kom rejer, hvidløg og chili på panden. Rist til rejerne er tilberedt og er hvis det er rå tigerrejer, så til de er blevet lyserøde.
Kom hvidvin på og skrue ned for varmen.
Hæld vandet fra pastaen gennem en sigte, når den er perfekt og stadig har bid. Kom den varme pasta på panden med rejer og vend det godt rundt. riv citronskal over og friskkværnet sort peber og flagesalt.
Server på tallerkener med et drys persille.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Super lækker opskrift, vi bruger den ofte. Jeg potter en squash i der er strimlet som spaghetti, har man kræsne børn kan man skrælle den først.
Hej Henriette
Mange tak for din fine tilbagemelding og dejlige tip :)
Kh Ann-Christine
Lækkert! Er der et alternativ til hvidvin?
Du kan bruge grøntsagsboullion og så smage til med en smule vineddike/citronsaft/æblecidereddike. Det vil også være lækkert.
God fornøjelse
Kh Ann-Christine
Hvornår fjerner du den sorte streng/tarmen i rejen?. Læser din opskrift som den hele reje m skal , ristes/ steger m hvidløg.?
Det gør jeg inden, blot skære med en skarp kniv og fjerner strengen
Kh Ann-Christine