Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/gnocchi-med-kylling-og-chorizo/ Aftensmad Efterår, Familiefavoritter, Forår, Italiensk, Mad i fad og ovnretter, Sommer, Vinter

Gnocchi med kylling og chorizo

Ovnbagt gnocchi med kylling og chorizo i en krydret tomatsauce gratineret med mozzarella og parmesan. Mums!

Det er super lækkert og tilmed en dejlig nem ret, der godt kan serveres for gæster eller på en helt almindelig hverdag hvor man trænger til en portion varmende hyggemad.

Sådanne retter som denne er bare skønne at have i sit repertoire af hyggemad. Perfekt til en kold vinterdag og varm anbefaling herfra.

Prøv også: min opskrift på tortellini suppe >>

Gnocchi med kylling og chorizo
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT45MPT30M4
Ingredienser
  • 70 g chorizo, skåret i skiver
  • 1 løg, finthakket
  • 400 g kylling, i tern
  • 3 fed hvidløg, pressede
  • 50 g soltørrede tomater i olie, finthakkede
  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • 1 tsk fennikelfrø
  • 300 g squash, groftrevet
  • 2 stængler bladselleri, groftrevet
  • 4 dl grøntsagsbouillon
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 500 g gnocchi
  • 125 g frisk mozzarella
  • 50 g parmesan, friskrevet
  • 1 spsk olivenolie
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
  • Til servering
  • 25 g parmesan, friskrevet
  • 1 håndfuld frisk basilikum
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Sauter chorizo og løg i en sauterpande med olie ved middelvarme, til løgene er klare og bløde. Kom kyllingetern på panden, skrue op for varmen og brun hurtigt kødet af under omrøring.

Tilsæt hvidløg, soltørrede tomater, basilikum, fennikelfrø, squash, bladselleri, grøntsagsboullion, hakkede tomater og kog retten op. Kom gnocchi i retten og rør nænsomt sammen. Smag godt til med salt og peber.

Riv mozzarella i mindre stykker og fordel over retten, sammen med parmesan. Bag i en forvarmet ovn ved 180 grader varmluft i cirka 20 minutter, til osten er smeltet og er begyndt at blive gylden.

Server med friskrevet parmesan og et drys basilikum.