Spinatsalat med feta, sprød parmaskinke og granatæble
Skøn sprød spinatsalat, som glimrende kan spises som frokostret, en let aftensmad eller som tilbehør til andre og større retter.
Denne salat er en af mine favoritter i øjeblikket, hvor smag og konsistens går simpelthen så perfekt op i en højere enhed. Sprød grøn salat, syrligt søde granatæblekerner, saltet sprød parmaskinke og cremet feta og masser uhmm faktor ♡
Den er ret simpel og virkelig lækker.
Få mange opskrifter på salater her >>
Arbejdstid 15 min.
Antal 4 pers.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Spinatsalat med feta, sprød parmaskinke og granatæble
- 125 g baby spinat
- 60 g rucola
- 70 g parmaskinke
- 1 dl granatæblekerner
- 50 g gedeost
- 40 g saltede mandler
- sort peber, friskkværnet
- flagesalt
- Dressing
- 3 spsk olivenolie
- 2 spsk æblecidereddike
- 1 tsk honning
- 1 tsk dijon sennep
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Steg parmaskinken sprød på en pande med olivenolie eller i ovnen på bagepapir ved 175 grader i ca. 10-12 minutter.
Rør imens ingredienserne til dressingen godt sammen, vend babyspinat og rucola med dressingen og anret salaten på et fad.
Top med sprød parmaskinke, gedeost i små stykker, grofthakkede mandler og granatæblekerner. Smag til med friskkværnet peber og salt.
Oh det lyder lige som en ret for mig.
Har dog aldrig smagt granatæble i en salat
Det kan varmt anbefales – granatæbler er rigtig dejlige som topping i salater :)
Kan man godt bruge feta i stedet for gedeost
Ja, sagtens :)