Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/salat-med-vandmelon/ Salat Sommer, Tilbehør Aftensmad, Vegetar

Salat med vandmelon, halloumi og sorte ris

Lækker salat med vandmelon og halloumi som mætter skønt og smager så dejligt!

Perfekt til sommervarme dage

Jeg er meget begejstret for den salte græske grillost, Halloumi. Den smager dejligt i salater, giver masser smag, salt, umami, mæthed og lækkerhed til mange retter og den er fast inventar i mit sommerkøkken. Her er den i selskab med vandmelon og sorte ris og det er virkelig en smuk og skøn sag at sætte på bordet.

Prøv også: Opskrift på en lækker halloumi burger >>

Salat med vandmelon, halloumi og sorte ris
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT40MPT15M4
Ingredienser
  • 2 dl sorte ris
  • 1 dl græskarkerner
  • 250 g halloumi, skåret i skiver
  • 1 håndfuld frisk mynte
  • 125 g baby spinat
  • 0,50 vandmelon, i tern
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk flagesalt
  • Hyldeblomst vinaigrette
  • 2 spsk hyldeblomstsaft, koncentreret
  • 1 tsk dijon sennep
  • 1 spsk olivenolie
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Kog risene efter anvisning på emballagen og lad dem derefter køle af.

Rist græskarkernerne på en varm pande i en smule olie, til de begynder at poppe. Tag dem af varmen, drys med salt og sæt til side på en tallerken. Steg halloumi på begge sider på den samme pande, til skiverne er gyldenbrune og sprøde i kanten.

Vend de afkølede ris med hyldeblomstvinaigrette og finthakket mynte. Anret salaten på et fad med spinat­ blade, ris, vandmelon og drys græskarkernerne over.

Hyldeblomst vinaigrette
Kom alle ingredienserne i en skål og rør det godt sam­men, til vinaigretten er ensartet i konsistensen.