Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/jordbaer-caprese-med-rucola/ Salat Sommer, Tilbehør Aftensmad

Jordbær Caprese med rucola

Jordbær Caprese er en vidunderlig salat, som er dejlig som tilbehør til mange af sommerens retter.

Jordbær og sort friskkværnet peber er et match made in heaven. Den sorte peber får jordbærsmagen til at træde frem på fineste vis og i denne opskrift får de sommersøde bær ekstra fint modspil af rucola, som er en salat med netop en lidt pebret smag. Den cremede friske mozzarella balancere og med lidt syre fra balsamico glacen, så er den altså i top.

Jeg servere den til alt fra grillspyd til kylling og tapas.

Prøv også: jordbær salat med feta >>

Jordbær Caprese med rucola
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT30MPT10M4
Ingredienser
  • 125 g rucola
  • 200 g jordbær, skåret i kvarte
  • 125 g frisk mozzarella, skåret i skiver
  • flagesalt
  • sort peber, friskkværnet
  • Ballsamicoglace
  • 1 dl rød balsamico
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Fordel rucola på et fad og anret med jordbær og mozza­rella. Fordel et par striber balsamicoglace over salaten og drys til sidst med lidt salt og friskkværnet peber.

Balsamicoglace
Kom balsamico i en lille kasserolle og kog op. Lad det simrekoge uden låg i ca. 20­-25 minutter og hold godt øje med, at det ikke koger tørt. Det skal koge ind, til der er ca. 3 spsk glace i gryden.