Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/lasagnette/ Aftensmad Familiefavoritter, Nem Hverdagsmad, Opskrifter til børn - Hverdagsfavoritter børn

Lasagnette

Lasagnette er en hurtig lasagne version, hvor saucen blot simre kortvarigt og så undlader jeg mornaysaucen i retten, men tilføjer i stedet mælk og majsstivelse i selve retten for at gøre den cremet og lækker.

Uanset, hvor vild jeg er med en langtidssimret klassisk lasagne, så er sådan et lynhurtigt hverdagshit som denne opskrift, altså også rar at have i sit repertoire.

Et familiehit, nem at lave og kan fryses ned til travlere dage.

Prøv også: opskrifter på flere familiefavoritter  >>

Lasagnette
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT60MPT30M4
Ingredienser
  • 1 løg, finthakket
  • 3 fed hvidløg, finthakket
  • 400 g hakket oksekød
  • 3 gulerødder, groftrevede
  • 3 stængler bladselleri, groftrevede
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 25 g koncentreret tomatpuré
  • 2 dl grøntsagsbouillon
  • 2 dl mælk
  • 1 spsk majsstivelse
  • 2 tsk tørret oregano
  • 1 tsk tørret timian
  • 1 tsk tørret basilikum
  • 1 spsk olivenolie
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
  • Derudover
  • 200 g pasta, fx mafalda corta eller paciocche
  • 125 g frisk mozzarella
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Sauter løg og hvidløg i en gryde med olie til løgene er bløde. Skrue op for varmen, tilsæt kødet og brun det godt af under konstant omrøring. Skru ned for varmen.

Rør majsstivelse ud i mælken og kom det i saucen sammen med resten af ingredienserne

Lad saucen simre i 5 minutter uden låg og smag godt til med salt og peber.

Rør pasta i gryden og rør godt igennem i et minuts tid. Kom saucen med lasagne i et smurt ovnfast fad. Riv mozzarella i mindre stykker og fordel det i fadet.

Kom lasagnen i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft og bag i ca. 25 minutter, til pastaen er møre med lidt bid. Drys lidt parmesan over inden servering.