Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/marry-me-chicken/ Aftensmad Efterår, Familiefavoritter, Forår, Italiensk, Nem Hverdagsmad, Opskrifter til børn - Hverdagsfavoritter børn, Pasta, Sommer, Studenterfester og studenterkørsel, Tilbehør Aftensmad, Vinter

Marry Me Chicken

Marry Me Chicken er en lækker og enkel ret med kylling i flødesauce med soltørrede tomater, hvidløg og dejlige krydderier fra det italienske køkken, som smager og dufter vidunderligt, det passer perfekt til den cremede flødesauce med  soltørrede tomater og parmesan.

Der er ikke noget at sige til at retten er gået viralt på sociale medier. Det søde navn, Marry Me Chicken, kommer sig af, at det er en genial ret til en date – men også stort hit ved familiens måltid. Det er dejlig hverdagsmad, da den er nem, hurtig, enkel og simpel at tilberede og den fungerer også fremragende til gæstemiddage.

Marry Me Chicken
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT30MPT30M4
Ingredienser
  • 4 kyllingebryst
  • 30 g hvedemel
  • 2 løg
  • 4 fed hvidløg
  • 75 g soltørrede tomater i olie
  • 2 tsk oregano, tørret
  • 1 tsk timian, tørret
  • 0,50 tsk rosmarin, tørret
  • 2 dl hønsebouillon
  • 2,50 dl piskefløde
  • 15 g koncentreret tomatpuré
  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • 100 g parmesan, fintrevet
  • 2 spsk olivenolie
  • 10 g smør
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
  • Til servering
  • 400 g pasta
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Dup kyllingekødet med køkkenrulle og vend kødet i en blanding af hvedemel salt og peber, så det er godt dækket på alle sider.

Varm en sauterpande op med olie. Kom smør på og lad det bruse af. Steg derefter kyllingen i 2 minutter på begge sider ved middelhøj varme til kyllingekødet har fået en flot farve og stegeskorpe. Tag kyllingen fra og lad den hvile på en tallerken et øjeblik.

Kom soltørrede tomater i olie, løg og hvidløg på den sammen pande og sauter i et par minutter ved middelvarme, til løgene er bløde og klare. Tilsæt oregano, timian, rosmarin, hønseboullion, piskefløde og tomatpuré på panden og rør det godt sammen.

Kom kyllingekødet tilbage på panden og lad saucen simre i 10-15 minutter til kødet er gennemstegt. Kog imens pastaen.

Rør parmesan og basilikumblade i saucen og smag derefter flødesaucen godt til med salt og friskkværnet peber.

Server kyllingen i den lækre flødesauce med friskkogt pasta.