Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/one-pot-pasta-med-kylling/

One Pot Pasta med kylling og spinat

Kylling, spinat og bacon er et godt match og denne one pot pasta med kylling smager altså virkelig super dejligt.

Hvis vi har meget grønkål i haven om vinteren, så skifter jeg gerne spinat ud med finthakket grønkål i opskriften på det tidspunkt, for det smager også virkelig dejligt.

Mine børn har altid spist spinat med største fornøjelse, men hvis det ikke lige er et hit hjemme hos jer, så skift blot spinaten ud med fx cherrytomater og søde majskerner.

Prøv også: min one pot pasta med tomat og chorizo >>

PT25M

One pot pasta med kylling og spinat

4 pers.    25 min.
4 pers.
Ingredienser
  • 8-9 dl grøntsagsboullion
  • 350-400 g kyllingebryst eller filet, tilberedt og skåret i strimler
  • 350-400 g pasta, fx pastarør
  • 75 g god røget bacon, stegt sprødt og skåret i mindre stykker
  • 2 løg, finthakket
  • 3 fed hvidløg, finthakket
  • 1 squash, groftrevet
  • 150 g frosset finthakket spinat
  • 2 tsk. tørret timian
  • 1 tsk. tørret oregano
  • 1 1/2 dl piskefløde (måske lidt mindre)
  • 1 tsk. salt
  • Friskkværnet peber
  • Serveres med
  • Friskrevet parmesan
  • Friske krydderurter
Udskriv opskrift
25 min.
Fremgangsmåde

Hvis kyllingen ikke er tilberedt i forvejen*, gøres følgende
Kog grøntsagsboullion op og kom kyllingen i, skrue ned for varmen og lad det simre i 8-10 minutter.

Gør imens alle de andre ingredienser klar.

Derefter
Tilsæt alle ingredienserne i gryden og rør godt rundt.

Sæt låg på og lad det koge op, rør godt rundt igen og indstil derefter temperaturen på kogepladen, så det simrer i gryden.

Lad det småkoge i 10-12 minutter eller til pastaen er perfekt kogt.

*man kan til retten sagtens bruge en rest kyllingekød fra dagen før eller fra en hel kyllingesteg.