Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/one-pot-pasta-med-kylling/

One Pot Pasta med kylling og spinat

Kylling, spinat og bacon er et godt match og denne one pot pasta med kylling smager altså virkelig super dejligt.

Hvis vi har meget grønkål i haven om vinteren, så skifter jeg gerne spinat ud med finthakket grønkål i opskriften på det tidspunkt, for det smager også virkelig dejligt.

Mine børn har altid spist spinat med største fornøjelse, men hvis det ikke lige er et hit hjemme hos jer, så skift blot spinaten ud med fx cherrytomater og søde majskerner.

Prøv også: min one pot pasta med tomat og chorizo >>

PT25M

One pot pasta med kylling og spinat

Tid i alt25 min.
Arbejdstid25 min.
Antal4 pers.
Ingredienser
  • 1 liter grøntsagsbouillon
  • 2 kyllingebryst, skåret i strimler
  • 400 g pasta, fx. pastarør
  • 75 g bacon, sprødstegt og skåret i mindre stykker
  • 2 løg, finthakkede
  • 3 fed hvidløg, finthakkede
  • 1 squash, groftrevet
  • 150 g spinat, frosne, finthakket
  • 2 tsk timian, tørret
  • 1 tsk oregano, tørret
  • 1,50 dl piskefløde, måske lidt mindre
  • 1 tsk salt
  • sort peber, friskkværnet
  • Til servering
  • 50 g parmesan, friskrevet
  • 1 håndfuld krydderurter, friske
Udskriv 
Fremgangsmåde

Kog grøntsagsbouillonen op og kom kyllingekødet i, skru ned for varmen og lad det simre i 10 minutter.

Tilsæt resten af ingredienserne og rør godt rundt. Læg låget på og lad det koge op, rør godt rundt igen og lad det simrekoge i 10-12 minutter, til pastaen er perfekt kogt.

Server retten med revet parmesan og friske krydderurter.