Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/one-pot-pasta-med-kylling/

One Pot Pasta med kylling og spinat

Kylling, spinat og bacon er et godt match og denne one pot pasta med kylling smager altså virkelig super dejligt.

Hvis vi har meget grønkål i haven om vinteren, så skifter jeg gerne spinat ud med finthakket grønkål i opskriften på det tidspunkt, for det smager også virkelig dejligt.

Mine børn har altid spist spinat med største fornøjelse, men hvis det ikke lige er et hit hjemme hos jer, så skift blot spinaten ud med fx cherrytomater og søde majskerner.

Prøv også: min one pot pasta med tomat og chorizo >>

PT25Mter

One pot pasta med kylling og spinat

4 personer    25 minutter
4 personer
Ingredienser
  • 8-9 dl grøntsagsboullion
  • 350-400 g kyllingebryst eller filet, tilberedt og skåret i strimler
  • 350-400 g pasta, fx pastarør
  • 75 g god røget bacon, stegt sprødt og skåret i mindre stykker
  • 2 løg, finthakket
  • 3 fed hvidløg, finthakket
  • 1 squash, groftrevet
  • 150 g frosset finthakket spinat
  • 2 tsk. tørret timian
  • 1 tsk. tørret oregano
  • 1 1/2 dl piskefløde (måske lidt mindre)
  • 1 tsk. salt
  • Friskkværnet peber
  • Serveres med
  • Friskrevet parmesan
  • Friske krydderurter
Udskriv opskrift
25 minutter
Fremgangsmåde

Kog grøntsagsboullion op og kom kyllingen i, skrue ned for varmen og lad det simre i 8-10 minutter Gør imens alle de andre ingredienser klar.

Tilsæt derefter resten af ingredienserne og rør det godt rundt. Sæt låg på og lad det koge op, rør godt rundt igen og indstil derefter temperaturen på kogepladen, så det simrer i gryden.

Lad det småkoge i 10-12 minutter eller til pastaen er perfekt kogt.