Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/one-pot-pasta/

One pot pasta – verdens nemmeste pasta

One pot pasta kan laves på adskillige måder og er ganske simpelt den perfekte hverdagsredning til en topskøn aftensmad, som smager måske helt overraskende fantastisk.

Når man i denne tilberedningsmetode kommer alt i en gryde på en og samme tid, så sker der nemlig det magiske at alle ingredienserne tager smag fra hinanden og pastaen, som jo ellers traditionelt koges for sig selv og først derefter blandes med saucen, bliver helt ekstraordinær lækker. Prøv at se i videoen her, hvor nemt det er.

Vores one pot pasta opskrift, som jeg deler med jer i dag, er vores familie favorit med tomat og chorizo, som over nogle ganges tilberedning har udviklet sig og er blevet justeret til med flere råvarer, cremet konsistens fra revet squash og god smag fra chorizo – og nu er det blevet helt fast, sådan som vi laver den lækre udgave med tomat og basilikum.

PT25Mter

One Pot Pasta med chorizo

4 pers.    25 minutter
4 pers.
Ingredienser
Udskriv opskrift
25 minutter
Fremgangsmåde

valdemarsro youtubeSe videoen, hvor jeg viser opskriften her >>

 

Helt enkelt som navnet antyder, så skal alle ingredienserne i en stor gryde – på en gang.

Kog op, rør hurtigt rundt og lad derefter retten simre med låg på i 10-15 minutter eller til spaghettien er perfekt kogt – al dente, men med en smule bid i.

Anret på tallerkener med et drys friskrevet parmesan og basilikumblade

… meget nemmere bliver det vist ikke ♡