One pot pasta
One pot pasta kan laves på adskillige måder og er ganske simpelt den perfekte hverdagsredning til en stjerneskøn aftensmad, som smager helt og aldeles fantastisk.
Når man i denne tilberedningsmetode kommer alt i en gryde på en og samme tid, så sker der nemlig det magiske at alle ingredienserne tager smag fra hinanden og pastaen, som ellers traditionelt koges for sig selv og først derefter blandes med saucen, bliver helt ekstraordinær lækker og smovset.
Det smager ganske enkelt vildt godt!
Prøv også: ugentligt madplan fra Valdemarsro >>
Arbejdstid 10 min.
Antal 4 pers.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
One Pot Pasta med chorizo
- 400 g spaghetti
- 1 dåse hakkede tomater
- 1 håndfuld frisk basilikum, bladene herfra
- 1 løg, finthakket
- 2 fed hvidløg, finthakket
- 20 cherrytomater, skåret i både
- 0,50 squash, groftrevet
- 1 tsk tørret oregano
- 50 g chorizo, finthakket
- 5 dl grøntsagsbouillon
- 2 spsk olivenolie
- 1 tsk chiliflager, kan undlades
- 1 tsk salt
- sort peber, friskkværnet
- Til servering
- 50 g parmesan, friskrevet til servering
- 1 håndfuld frisk basilikum, blade
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Helt enkelt som navnet antyder, så kom alle ingredienserne i en stor gryde på én gang.
Kog retten op, rør godt rundt i gryden og skru ned for varmen.
Lad det simrekoge under låg i 10-12 minutter, til spaghettien er perfekt kogt – al dente med lidt bid i.
Server med revet parmesan og basilikum.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Fantastisk opskrift som jeg har prøvet flere gange – og alle elsker den :-)
Jeg har dog problemer med at spaghettien klumper sammen og jeg skal være over retten hele tiden og forsøge at skille spaghettien ad (håber du forstår hvad jeg mener) – det lykkedes som regel, men der er dog også altid nogle klumper tilbage som er oversete. Har du et bud på hvad jeg kan gøre for at undgå det?
Hej Lotte
Jeg oplever at undgå de klistrer sammen når jeg kommer spaghettien godt ned i væden fra start – og gerne rører ret hurtigt efter det er begyndt at koge, så pastaen fordeles godt i retten, jeg bruger gerne med en madpincet til at røre med.
Kh Ann-Christine
Vil dog lige nævne, at jeg før har lavet din Gryderet med kylling til en stor gruppe – og det var en super succes – alle elskede det.
kh
Lene
Hvor dejligt! Det er jeg glad for at høre :)
Kh Ann-Christine
Hej – jeg har tænkt mig at lave retten til 50 personer, så jeg tænker om du har prøvet at lave retten i ovnen? Hvad er dit bud på det ? :-)
Jeg vil dog bruge penne i stedet for spagetti?
Hej Lene
Det har jeg ikke testet af, så det må være et forsøg værd. Det kan være du skal bruge lidt ekstra væde, da der nok fordamper mere i ovn end ved en gryde med låg
Rigtig god fornøjelse
Kh Ann-Christine