Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/one-pot-pasta/

One pot pasta – verdens nemmeste pasta

One pot pasta kan laves på adskillige måder og er ganske simpelt den perfekte hverdagsredning til en stjerneskøn aftensmad, som smager helt og aldeles fantastisk.

Når man i denne tilberedningsmetode kommer alt i en gryde på en og samme tid, så sker der nemlig det magiske at alle ingredienserne tager smag fra hinanden og pastaen, som ellers traditionelt koges for sig selv og først derefter blandes med saucen, bliver helt ekstraordinær lækker og smovset.

Det smager ganske enkelt bare vildt godt!

Prøv også: ugentligt madplan fra Valdemarsro >>

PT25M

One Pot Pasta med chorizo

Tid i alt25 min.
Arbejdstid10 min.
Antal4 pers.
Ingredienser
  • 400 g spaghetti
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 håndfuld frisk basilikum, bladene herfra
  • 1 løg, finthakket
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 20 cherrytomater, skåret i både
  • 0,50 squash, groftrevet
  • 1 tsk oregano, tørret
  • 50 g chorizo, finthakket
  • 5 dl grøntsagsbouillon
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk chiliflager, kan undlades
  • 1 tsk salt
  • sort peber, friskkværnet
  • Til servering
  • 50 g parmesan, friskrevet til servering
  • 1 håndfuld frisk basilikum, blade
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Helt enkelt som navnet antyder, så kom alle ingredienserne i en stor gryde på én gang.

Kog retten op, rør godt rundt i gryden og skru ned for varmen.

Lad det simrekoge under låg i 10-12 minutter, til spaghettien er perfekt kogt – al dente med lidt bid i.

Server med revet parmesan og basilikum.