Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/groenkaalssalat/ Efterår Julefrokost, julemiddag, Juleopskrifter, Salat, Tilbehør Aftensmad, Vinter

Grønkålssalat med granatæble

Grønkålssalat er smuk, velsmagende og en af mine dejligste salater at servere i vintermånederne.

Grønkål er så lækkert at bruge i køkkenet og jeg er vild den sprøde grønne farve sammen med de rubinrøde granatæble kerner.

Grønkålssalaten er genial til at få en masse sprøde fibre indenbords, her i julen og vintermånederne samtidig med at den smager pragtfuldt og gør sig glimrende til julemaden.

Læs også: Opskrift på lækker broccolisalat >>

Grønkålssalat med granatæblekerner
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT10MPT10M4
Ingredienser
  • 400 g grønkål, fintsnittet
  • 1 dl granatæble
  • 50 g valnødder, grofthakkede
  • 40 g tranebær, tørrede
  • Vinaigrette dressing
  • 2 spsk olivenolie
  • 4 spsk æblecidereddike
  • 2 tsk honning
  • 2 tsk dijon sennep
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Rør vinaigretten sammen og smag til.

Vend grønkålen og halvdelen af toppings sammen med vinaigretten. Vil du gerne have salaten lidt mør, så kan du massere dressingen i salaten i et minuts tid.

Anret i en skål og drys resten af toppings på, sammen med lidt salt og peber.