Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/aret-der-gik-2012-pa-valdemarsro/

Året der gik – 2012 på Valdemarsro

Valdemarsro2012

Med en kop varm god kaffe, et par af de sidste stykker summerbird chokolader fra julelækkerierne og min computer brugte jeg i går aftes på, at kigge jeg tilbage i året 2012 her på bloggen.

Der er sket vældig mange rare ting i vores familie og her på bloggen i 2012, her er lidt glimt fra hver måned i det seneste år:

januar

 

Januar

I januar lavede vi gode supper, bagte havregrynskiks, legede med maling, bagte grydebrød, hyggede med sund og lækker fredagsguf og så lavede jeg en dejlig æggeret med æg, spinat og sennepscreme – den er faktisk på programmet igen her til formiddag hvor vi får besøg af Sara og familie til nytårsbrunch og hygge.

februar

Februar

I februar var der masser af bagværk på bloggen; Verdens bedste kanelsnegle, nemme hjemmebagte boller, te og hyggelige sager. Der er også en knaldrød rødbedesuppe og vietnamesiske forårsruller – det tror jeg faktisk vi snart skal lave igen. Og så fik Martin nyt job i slutningen af måneden, så vi begyndte så småt at forberede os på at skulle flytte tilbage til Jylland til maj.

marts

Marts

I marts måned spiser vi året første madpakker på yndlings-legepladsen på Østerbro. Den legeplads, hvor vi mødtes med naboer, forældre fra børnehaven og andre søde Østerbro børn og forældre. Det var også i marts, at jeg indgik i et samarbejde med at blogge for Cover Kids, og det var i den måned at der var et 2 siders interview med mig i det lækre magasin ‘Mad & Venner’. Af mad og opskrifter, så lavede jeg bl.a karamel af kondenseret mælk.

april

April

April var en travl måned. Vi var på påskeferie/huskøbsferie i starten af måneden, havde marathon boligfremvisninger og købte det rækkehus vi bor i nu. Vi pakkede vores hjem på Østerbro ned i flyttekasser, Johan og Julie havde skoldkopper på skift hele april måned og jeg opdagede det fantastiske sociale medie; Instagram. Det var også i april, at vi sagde farvel til Verdens Bedste Vuggestue; Charlottehaven på Østerbro og det var måneden hvor jeg solgte og overdragede min webshop til nye ejere …. Ja, april var som sagt en ret travl og hektisk måned!

maj

Maj

Maj måned var så dejlig og rolig. Vi boede i sommerhus ved Norsminde og brugte måneden på at fange krabber, gå på opdagelse på stranden, spise sunde bananpandekager til morgenmad, spiste rabarberkompot, øllebrød med flødeskum og friske jordbær. Vi fejrede Johan og Julies 3 års fødselsdag og nød i det hele taget bare rigtig meget at slappe lidt af efter en hektisk april

juni

Juni

I juni flyttede vi ind i vores eget rækkehus og Johan og Julie startede i børnehave. Vi nød at have mere plads, at indrette vores nye hjem, og så var det lige sagen at finde ud af, at selv om vi har en relativt lille have – så bugner den med lækre sommersøde bær og frugt. Vi grillede sommerpizzaer i haven og nød at kunne invitere familien på besøg med kort varsel.

juli

Juli

I juli nød vi sommeren, vi var i Munkholm Zoo, spiste masser af bær og frugttærte, koldskål og lakrids is. Vi passede kaniner, havde masser af besøg af familie og venner og nød at spise solskinslækker morgenmad udendørs. Det var også en måned hvor jeg lavede en masse planer for omlægning af haven, dog uden at gøre noget som helst ved det – måske bliver det sommeren 2013, hvem ved …

august

August

August måned bød på en virkelig dejlig sommerferie i Berlin. En sommerferie med afslapning og dejlige oplevelser på den der måde, hvor vi alle bare slappede af og hyggede os. Rigtig rart! August måned var også fyldt med boligindretning, ture til stranden og dejlig mad.

september

September

I september lavede vi efterårslækre retter, som æblemuffins, æblepandekager, marinerede æbletern – i det hele taget var æblerne fra æbletræet i haven, en ret stor del af madlavningen. Vi var også på foodfestival, indrettede børnecafe i spisestuen, nød haven i begyndende efterårsfarver og havde en masse dejlige fridage med børnene

oktober

Oktober

I oktober fortsatte æblefesten og vi lavede bl.a æblesmør. Det var også i oktober at jeg begyndte at lave Valdemarsro madplaner til jer.
Madplanlægning er nu en ganske god ting!

november

November

I november lavede vi lækre sager som æbleskiver, risalamande med appelsinsauce og vi inviterede til Mortens aften med andesteg. Jeg synes egentlig, at november måned gik så vældig stærkt – vi var i København et par gange og det var i det hele taget en god måned hvor der skete en masse godt! En af de bedste ting var, at min lille smukke niece kom til verden i slutningen af måneden ♥

december

December

Julemåneden, den var været noget så dejlig! Vi har julehygget mere end nogensinde. Vi har haft en lille nissedør, drillenisser, søde nisser og nisser, som kom med pakker til Johan og Julie hver morgen. Vi har haft besøg af nisserne Nisseline og Rudolf fra børnehaven, og vi har spist risengrød, lavet pebernødder og bagt konfekt. Danset, sunget, kysset og krammet. Været til juletræsfester, julefrokoster og holdt juleaften, hvor selveste julemanden kom forbi. Jeg har haft drøntravlt i denne måned, nåede også en hurtig tur til København – men det har været travlt på den der virkelig gode måde.

Rigtig godt nytår til jer alle! 

Jeg har haft et virkelig skønt 2012, og jeg glæder mig til at fejre året der gik, med en god middag nytårsaften med min mand, vores dejlige børn, samt søster, svoger og niece. Jeg glæder mig til at skyde et nyt år i gang, ved midnatstid den 31 december (Det bliver for mit vedkommende med stjernekastere og knaldperler, jeg er nemlig ikke den store fyrværkerifan). Jeg glæder mig til at starte et nyt og godt år, med min dejlige familie og alle dem jeg holder af, spændende oplevelser, udfordringer og opgaver – og så glæder jeg mig rigtig meget til at dele endnu flere opskrifter og små hverdagsglimt her på bloggen i 2013. Tusind tak til alle jer der følger med!

25 kommentarer
 • Heidi skrev:
  30. december 2012 kl. 09:02

  Det er os læsere der burde takke for at få lov at følge med :O) Det er en fornøjelse at læse din blog og ikke mindst se dine skønne skønne billeder! :O) Rigtig godt nytår til dig og dine. Jeg glæder mig uendelig meget til at følge med i 2013 ;O)

  • 31. december 2012 kl. 09:08

   Tusind tak, hvor er du altså sød, Heidi <3
   Rigtig godt nytår til dig

 • Anja skrev:
  30. december 2012 kl. 09:56

  Godt nytår til dig også :) Glæder mig til at følge din blog i år 2013 også.

  • 31. december 2012 kl. 09:11

   Tak Anja, jeg glæder mig over at du har lyst til at følge med :)

 • et cetera skrev:
  30. december 2012 kl. 11:14

  Godt Nytår – og tak for et dejligt tilbageblik på Jeres 2012. Må 2013 blive lige så skønt for Jer alle fire!

  • 31. december 2012 kl. 09:11

   Det håber jeg, Et cetera! :) Jeg håber også at du og din familie får et rigtig dejligt 2013.
   Rigtig godt nytår!

 • Randi skrev:
  30. december 2012 kl. 11:20

  Du og din familie ønskes et godt og lykkebringende nyutår!

  • 31. december 2012 kl. 09:12

   Tusind tak, Randi! Også godt nytår til dig og familien

 • Randi skrev:
  30. december 2012 kl. 11:21

  Du og din familie ønskes et godt og lykkebringende nytår!

 • Sine skrev:
  30. december 2012 kl. 13:14

  Tak for altid skønne, lækre opskrifter. Glæder mig til at se hvad du finder på i 2013.

  • 31. december 2012 kl. 09:13

   Det gør jeg også, Sine ;) Jeg er glad for at du kan bruge inspirationen

 • Nadia WH skrev:
  30. december 2012 kl. 13:15

  Også godt nytår herfra :-)
  Jeg glæder mig til at følge med her på bloggen i endnu et år.
  Jeg får så utrolig meget inspiration herfra og det vil jeg gerne sige tak for.

  • 31. december 2012 kl. 09:13

   Tusind tak, Nadia :) det er jeg virkelig glad for og jeg glæder mig til endnu et blogår
   Rigtig godt nytår til dig

 • Ninna skrev:
  30. december 2012 kl. 14:00

  Rigtig godt nytår Ann-Christine:-)

  • 31. december 2012 kl. 09:14

   Tak Ninna og også godt nytår til dig, vi må ses snart igen i det nye år – tiden her mellem jul og nytår er gået alt for stærkt :)

 • Karina skrev:
  30. december 2012 kl. 14:11

  Dine havrekiks har i hvert fald skabt glæde hos mig. Jeg bager dem meget ofte, og har netop i dag lavet endnu en portion – med kun 1½ teske sukker i og groft mel, som giver skønne havre/rugkiks af den gode slags.
  Det er ganske enkelt årets opskriftsfund, så TAK – også tak for en inspirerende blog, der er nem og værat gå til (og det er bestemt kun positivt ment).

  • 31. december 2012 kl. 09:16

   Hvor er det dejligt at høre. TUSIND tak!
   De havrekiks er også ret populære herhjemme og jeg tror da også jeg vil forsøge mig med en rugmelsudgave, tak for tippet

 • Sandra skrev:
  30. december 2012 kl. 19:58

  Herfra skal der også lyde et stort tak for en rigtig inspirerede madblog. Du har igen fået lidt af min bage og mad-lavnings-glæde frem i mig efter det første år med twinsenes og et styk dejlig storesøster, så: tak for rigtig gode opskrifter!

  Jeg vil også ønske dig et rigtig godt og festligt nytår, og alt godt for 2013! Kh. S.

  • 31. december 2012 kl. 09:21

   Det er rigtig dejligt at høre. Det var heller ikke meget mad jeg fik lavet det første halve år med Johan og Julie – der stod Martin for alt madlavning herhjemme ;) Men pludselig kom lysten tilbage, og det var rigtig rart at begynde at lave mad og bage igen. Jeg er glad for at min blog har inspireret dig :)
   Rigtig godt nytår til dig og din familie
   Kh Ann-Christine

 • Gitte Ankersen skrev:
  30. december 2012 kl. 20:03

  Hej
  Jeg takker mange gange for dejlig inspiration og glæder mig til at følge med på bloggen i 2013 rigtig godt Nytår.

  • 31. december 2012 kl. 09:21

   Tusind tak, Gitte. Jeg er glad for at du følger med :)
   Godt nytår!

 • Bente skrev:
  31. december 2012 kl. 09:06

  Rigtig godt nytår til dig og din familie. Jeg vil også gerne sige tak for dejlig inspiration til dig, jeg nyder at læse med på din blog, se dine smukke billeder og høre de små historier fra jeres liv som du krydrer det hele med. Tak for at du deler, det er meget inspirerende
  Godt nytår

  • 31. december 2012 kl. 09:22

   Tusind tak for din søde hilsen, Bente. Det gør mig rigtig glad :)
   Rigtig godt nytår til dig

 • Hanna skrev:
  1. januar 2013 kl. 16:18

  Mange tak for den dejligste blog. Jeg elsker at følge med i jeres små hverdagsglimt og derefter afprøve dine meget spændende opskrifter. Når jeg skal lave god mad, klikker jeg altid ind på din blog. Tusind tak og Godt Nytår til dig og din familie :-)

  • 2. januar 2013 kl. 12:29

   Tusind tak, Hanna :)
   Det gør mig så glad at få sådan en sød hilsen, dejligt at høre at jeg kan inspirere lidt med min blog her :)
   Rigtig godt nytår!

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.