Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/groenkaalssalat/

Grønkålssalat med granatæble

Grønkålssalat er smuk, velsmagende og en af mine dejligste salater at servere i vintermånederne.

Grønkål er så lækkert at bruge i køkkenet og jeg er vild den sprøde grønne farve sammen med de rubinrøde granatæble kerner.

Grønkålssalaten er genial til at få en masse sprøde fibre indenbords, her i julen og vintermånederne samtidig med at den smager pragtfuldt og gør sig glimrende til julemaden.

Læs også: Opskrift på lækker broccolisalat

PT10M

Grønkålssalat med granatæblekerner

Tid i alt10 min.
Arbejdstid10 min.
Holdbarhed1 dag
Antal4 pers.
Ingredienser
  • 400 g grønkål, fintsnittet
  • 1 dl granatæble
  • 50 g valnødder, grofthakkede
  • 40 g tranebær, tørrede
  • Vinaigrette dressing
  • 2 spsk olivenolie
  • 4 spsk æblecidereddike
  • 2 tsk honning
  • 2 tsk dijon sennep
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv 
Fremgangsmåde

Rør vinaigretten sammen og smag til.

Vend grønkålen og halvdelen af toppings sammen med vinaigretten. Vil du gerne have salaten lidt mør, så kan du massere dressingen i salaten i et minuts tid.

Anret i en skål og drys resten af toppings på, sammen med lidt salt og peber.