Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/groenkaalssalat/

Grønkålssalat med granatæble

Grønkålssalat er smuk, velsmagende og en af mine dejligste salater at servere i vintermånederne.

Grønkål er så lækkert at bruge i køkkenet og jeg er vild den sprøde grønne farve sammen med de rubinrøde granatæble kerner.

Grønkålssalaten er genial til at få en masse sprøde fibre indenbords, her i julen og vintermånederne samtidig med at den smager pragtfuldt og gør sig glimrende til julemaden.

Læs også: Opskrift på lækker broccolisalat

PT10M

Grønkålssalat med granatæblekerner

Tid i alt10 min.
Arbejdstid10 min.
Holdbarhed1 dag
Antal4 pers.
Ingredienser
  • 150 g grønkål, skyllet og fintsnittet
  • 0,50 granatæble, kernerne herfra
  • 60 g valnødder, grofthakkede
  • 40 g tranebær, tørrede
  • Vinaigrette dressing
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 spsk æblecidereddike
  • 1 tsk honning
  • 1 tsk dijon sennep
  • 0,50 tsk salt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv 
Fremgangsmåde

Rør vinaigretten sammen og smag til.

Vend grønkålen og halvdelen af toppings sammen med vinaigretten.

Anret i en skål og drys resten af toppings på, sammen med lidt salt og peber.