Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/boef-lindstroem/ Aftensmad Efterår, Familiefavoritter, Forår, Mad på budget, Nem Hverdagsmad, Opskrifter til børn - Hverdagsfavoritter børn, Sommer, Vinter

Bøf Lindstrøm

Bøf Lindstrøm er en svensk rørt bøf, som smager virkelig godt og er nem at lave.

Denne svenske udgave er lidt ala en pariserbøf, men her ryger alle topping i farsen og bliver rørt i bøffen, inden den steges – og så bliver bøffen desuden stegt uden brød.

Resultatet er drønlækkert!

Saftig og smagfuld, og virkelig nem at tilberede. Jeg serverer bøffen med sprøde ovnbagte rosmarin kartofler, saftig blomkål og et spejlæg.

Prøv også: min opskrift på Pariser bøf >>

Bøf Lindstrøm
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT45MPT30M4
Ingredienser
  • 400 g hakket oksekød
  • 1 løg, finthakket
  • 75 g syltede rødbeder, i små tern
  • 1 kartofler, groftrevet
  • 2 spsk kapers, hakket
  • 1 tsk dijon sennep
  • 1 æg
  • salt
  • sort peber
  • Spejlæg
  • 4 æg
  • 1 spsk olivenolie
  • Rosmarinkartofler med blomkål
  • 1 kg kartofler, skåret i halve
  • 1 blomkål, skåret i skiver
  • 1 tsk tørret rosmarin
  • 1 tsk flagesalt
  • sort peber
  • 2 spsk olivenolie
  • Til servering
  • 2 spsk karse
  • 2 spsk purløg
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Rosmarin kartofler
Vend kartoflerne med olie og derefter med salt og rosmarin. Vend også blomkålen med lidt olie, salt og rosmarin. Fordel kartofler og blomkål på hver sin bageplade med bagepapir. Sæt blomkålen på nederste rille, og kartoflerne i midten af ovnen. Bag til kartoflerne er gyldne og sprøde, i en forvarmet ovn ved 220 grader varmluft i cirka 25 minutter. Vend kartoflerne et par gange under vejs.

Bøf Lindstrøm
Kom farsen i en skål og rør den sammen med løg, rødbeder, groftrevet kartoffel, kapers, dijonsennep, æg, salt og peber.

Form bøfferne og steg dem på en varm pande med olie og smør, i 6-7 minutter på hver side.

Spejlæg
Varm en stor pande op med olie og slå æggene ud på den varme pande. Steg spejlæggene til hviden er fast og blommen stadig flydende.

Server Bøf Lindstrøm toppet med et spejlæg og et drys karse og purløg, samt rosmarin kartofler og blomkål.