Krydrede kyllingelår


Lækre krydrede kyllingelår som er et hit til både madpakken, børnefødselsdage og til aftensmad med ovnbagte kartofler, grøntsager, gnavegrønt og bagt spidskål eller en god salat til.
Kyllingelårene kan fint marineres enten 30 minutter inden de bages og de kan lægge i kryddermarinaden i op til 24 timer og bliver ekstra lækre og møre når de får lidt ekstra tid. Hele min familie er vilde med de saftige krydrede kyllingelår og jeg laver altid gerne et par ekstra, når de er på menuen, så der også er til madpakken dagen efter.
Prøv også: opskrift på bagt pasta bolognese >>
Krydrede kyllingelår
- 4 kyllingelår
- Krydderier
- 3 spsk olivenolie
- 1 spsk honning
- 1 spsk soja
- 0,50 citron, saft herfra
- 2 fed hvidløg, presset
- 1 tsk røget paprika
- 1 tsk sød paprika
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Rør kryddermarinaden sammen i en skål og pensl den på kyllingelårene. Kom gerne lidt under skindet også, hvor det er muligt.
Lad kyllingelårene med krydderi trække i mindst 30 minutter og gerne op til 24 timer i køleskabet.
Læg de krydrede kyllingelår på en bradepande med bagepapir og bag dem i en forvarmet ovn 175 grader varmluft i 30-35 minutter, til de er gennemstegte.
Næringsindhold

Pr. pers.
(xxx kcal)
Total
(xxx kcal)
Hej har lige købt en af dine børger (aftensmad). Er det ret at have den lige ved hånden når man skal bruge en opskrift.
jeg har også brugt dine opskrifter inde på nette.
Jeg savner lidt at der ville udkomme en bog med bage opskrifter da jeg henter dem Inde på nettet?
Hej Anny
mange tak for din søde hilsen! Det er dejligt at høre du er glad for bogen og jeg har bestemt planer om at lave flere kogebøger, så mon ikke også der kommer en fra mig med bageopskrifter på et tidspunkt :)
Kh Ann-Christine
Kære Ann-Christine,
Tak for dine mange dejlige opskrifter og skønne og inspirerende videoer. Jeg har din første kogebog og et helt ringbind med udprintede opskrifter.
Jeg skriver nu til dig for at få et råd om vridning af klejner.
I mange år boede jeg i Athen og kogte altid de skønneste sprøde klejner til jul fra Tørsleffs Den blaa Bagebog. De var altid et hit.
Tilbage i Danmark bruger jeg samme opskrift. Det gik godt de første år, men de sidste års forsøg mislykkes – jeg kan simpelthen ikke dreje dem, uden at de knækker.
I dag prøvede jeg derfor din opskrift.
Dejen blev fin og blød, let at rulle ud efter at stået køligt, jeg sørger for at have kølige hænder, men de kan heller ikke vrides uden at gå i stykker. Skal jeg måske komme mere mel i eller lave dem lidt tykkere? Eller hvordan får jeg dejen mere medgørlig?
Tak for dit svar.
Med venlig hilsen
Anni
Hej Anni,
Mange tak for din søde hilsen, det er dejligt at høre.
jeg skal lige snart lave dem igen, så tjekker jeg lige om jeg har nogle gode tricks som gør det nemmere – for umiddelbart synes jeg ikke de plejer at drille hos mig. Men opdatere indlægget med klejner når jeg har lavet dem denne jul :)
Kh Ann-Christine
Endnu en rigtig god opskrift fra dig – tusind tak! I aften skal vi have chili con carne lavet efter din opskrift – glæder mig .-).
Tusind tak! Det er jeg glad for at høre – håber også chili con carnen blev skøn :)
Kh Ann-Christine
Chili con carnen blev super god – tak!
Airfryer?
Mvh. John Johansen