Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/krydrede-kyllingelaar/ Aftensmad Fødselsdag, Grill, Madpakker, Nem Hverdagsmad

Krydrede kyllingelår

Lækre krydrede kyllingelår som er et hit til både madpakken, børnefødselsdage og til aftensmad med ovnbagte kartofler, grøntsager, gnavegrønt og bagt spidskål eller en god salat til.

Kyllingelårene kan fint marineres enten 30 minutter inden de bages og de kan lægge i kryddermarinaden i op til 24 timer og bliver ekstra lækre og møre når de får lidt ekstra tid. Hele min familie er vilde med de saftige krydrede kyllingelår og jeg laver altid gerne et par ekstra, når de er på menuen, så der også er til madpakken dagen efter.

Prøv også: opskrift på bagt pasta bolognese >>

PT60MPT10M4

Krydrede kyllingelår

Tid i alt60 min.
Arbejdstid10 min.
Holdbarhed2 dage
Antal4 pers.
Ingredienser
  • 4 kyllingelår
  • Krydderier
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 spsk honning
  • 1 spsk soja
  • 0,50 citron, saft herfra
  • 2 fed hvidløg, presset
  • 1 tsk røget paprika
  • 1 tsk sød paprika
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Rør kryddermarinaden sammen i en skål og pensl den på kyllingelårene. Kom gerne lidt under skindet også, hvor det er muligt.

Lad kyllingelårene med krydderi trække i mindst 30 minutter og gerne op til 24 timer i køleskabet.

Læg de krydrede kyllingelår på en bradepande med bagepapir og bag dem i en forvarmet ovn 175 grader varmluft i 30-35 minutter, til de er gennemstegte.