Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/english-breakfast-pizza/

English Breakfast Brunch Pizza

Jeg fik lyst til at lave en English Breakfast Brunch Pizza til vores frokost.

Med inspiration fra en traditionel engelsk morgenmad med æg og bacon serveret på pizza med tomatsauce, ost og finthakket bredbladet persille.

Brunch Pizzaen smagte forrygende og blev serveret sammen med en helt enkel grøn salat. Bare blandede salatblade med god olivenolie, hvid balsamico, groft meldonsalt og friskkværnet peber.

PT30min

English Breakfast Brunch Pizza

2 pers    30 min
2 pers
Ingredienser
Udskriv opskrift
30 min
Fremgangsmåde

Pizza dejen rulles ud, smøres med tomatsauce. Jeg fordelte mozarellaen skåret i skiver, slog tre æg ud, som hvis jeg lavede spejlæg, dryssede den ristede bacon over og kom på grillen i ca 7-10 minutter. Kan også sagtens bages i ovnen i 12-15 minutter ved 240 g. Mærk om bunden er sprød og drys med persillen, lidt friskkværnet peber og en smule groft salt.