Valdemarsro
https://www.valdemarsro.dk/wp-content/themes/valdemarsro16/assets/img/header-logo.png
Ann-Christine Hellerup Brandt
https://www.valdemarsro.dk/tatarsauce/
Opskrift
Tatarsauce


Tatarsauce er en af mine absolut favorit dips og kolde saucer.
Den cremede sauce tatare er fyldt af god smag og er virkelig skøn til alt fra den klassiske fish n´chips til andre fisk, skaldyr, pommes frites og den er drøngod som dressing i en fiskeburger.
Den lækre dressing er nem at lave og holder sig glimrende 1-2 dage i køleskabet.
Prøv også: min opskrift på hjemmelavede fiskefrikadeller >>
PT10M
Tatarsauce
Tid i alt10 min.
Arbejdstid10 min.
Holdbarhed2 dage
Antal1 portion
Ingredienser
- 0,50 dl mayonnaise
- 1 dl cremefraiche 18 %
- 2 spsk kapers, finthakkede
- 4 cornichoner, finthakkede
- 1 tsk dijon sennep
- 0,50 øko citron, fintrevet skal + saft
- 1 håndfuld frisk dild, finthakket
- 1 håndfuld persille, finthakket
- 0,50 håndfuld purløg, finthakket
- salt
- sort peber
Fremgangsmåde
Rør alle ingredienserne godt sammen og smag til.
Ejjj, jeg havde helt glemt tatarsauce!
Fra i dag bliver den vist fast inventar i mit køleskab:-)
Den er også bare evig skøn ♡
Dejlig weekend til dig
Kh AC
Øj, det ku’ være man snart skulle prøve det der ‘hjemmelavet fish’n’chips’ – det ser bare godt ud, med det tartarsauce. Det smager jo SÅ godt.
Jeg kan virkelig varmt anbefale hjemmelavet fish n’ chips, det er SÅ lækkert :)
Kh AC