Valdemarsro
https://www.valdemarsro.dk/wp-content/themes/valdemarsro16/assets/img/header-logo.png
Ann-Christine Hellerup Brandt
https://www.valdemarsro.dk/tatarsauce/
Dip, Pesto, Dressing og lign.
Tilbehør Aftensmad
Opskrift
Tatarsauce


Tatarsauce er en af mine absolut favorit dips og kolde saucer.
Den cremede sauce tatare er fyldt af god smag og er virkelig skøn til alt fra den klassiske fish n´chips til andre fisk, skaldyr, pommes frites og den er drøngod som dressing i en fiskeburger.
Den lækre dressing er nem at lave og holder sig glimrende 1-2 dage i køleskabet.
Prøv også: opskrift på hjemmelavede fiskefrikadeller >>
PT10MPT10M4
Tatarsauce
Tid i alt10 min.
Arbejdstid10 min.
Holdbarhed2 dage
Antal4 pers.
Ingredienser
- 0,50 dl mayonnaise
- 1 dl cremefraiche 18 %
- 2 spsk kapers, finthakkede
- 4 cornichoner, finthakkede
- 1 tsk dijon sennep
- 0,50 øko citron, fintrevet skal + saft
- 1 håndfuld frisk dild, finthakket
- 1 håndfuld persille, finthakket
- 0,50 håndfuld purløg, finthakket
- salt
- sort peber
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde
Rør alle ingredienserne godt sammen og smag til.
Næringsindhold

Pr. 100 g
Energi
xxxx
(xxx kcal)
(xxx kcal)
Fedt
xxxx gram
Kulhydrat
xxxx gram
Protein
xxxx gram
Pr. pers.
Energi
xxxx
(xxx kcal)
(xxx kcal)
Fedt
xxxx gram
Kulhydrat
xxxx gram
Protein
xxxx gram
Total
Energi
xxxx
(xxx kcal)
(xxx kcal)
Fedt
xxxx gram
Kulhydrat
xxxx gram
Protein
xxxx gram
Ejjj, jeg havde helt glemt tatarsauce!
Fra i dag bliver den vist fast inventar i mit køleskab:-)
Den er også bare evig skøn ♡
Dejlig weekend til dig
Kh AC
Øj, det ku’ være man snart skulle prøve det der ‘hjemmelavet fish’n’chips’ – det ser bare godt ud, med det tartarsauce. Det smager jo SÅ godt.
Jeg kan virkelig varmt anbefale hjemmelavet fish n’ chips, det er SÅ lækkert :)
Kh AC
Da min familie ikke er vilde med cornichoner har jeg forsøgt med hakkede syltede rødløg i stedet. Den går rent ind her hjemme
Hvor dejligt! Det er jo lige med at twiste en opskrift så den er et hit hos ens familie :)
God weekend
Kærlig hilsen
Ann-Christine
Kan Tatar sauce fryses ?
Hilsen Peter
Jeg tror den vil blive grynet og vandet efter optøning.
Jeg har ikke testet det, så det kan evt komme an på en prøve :)
Kh Ann-Christine
Hvor længe tror du man kan gemme den på køl?
Jeg tænker selv at holdbarheden på creme fraichen kunne være vejledende…
Du kan se minimum-holdbarhed i opskriften – sammen med tid, mængde osv. Men uanset holdbarheden på cremefraichen (som også er minimum) så endelig altid se, duft og smag om det virker friskt og lækkert. Det kan som regel holde sig lidt længere end skrevet.
Rigtig god fornøjelse
Kh Ann-Christine