Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/hvidloegssnegle/ Boller Brød og Boller, Madbrød, Vegetar

Hvidløgssnegle

Lækre hvidløgssnegle med hvidløgssmør, persille og ost.

En lækker opskrift på små madbrød, som er så hyggelige til suppe, simreretter og grillaftener – alle retter, hvor man ellers ville servere og nyde et godt hvidløgsflutes til.

Jeg bager disse madbrød, som små kuvertbrød og bager dem i muffinsforme. Det holder på formen og sikrer, at alle får samme størrelse.

Prøv også:  flere opskrifter på madbrød  >>

PT3HPT30M12

Hvidløgssnegle

Tid i alt3 timer
Arbejdstid30 min.
Holdbarhedmin. 2 dage
Antal12 stk.
Ingredienser
  • 20 g gær
  • 300 g mælk
  • 100 g yoghurt naturel
  • 425 g hvedemel
  • 50 g fuldkornshvedemel
  • 8 g salt
  • Hvidløgssmør
  • 75 g smør, blødt og stuetempereret
  • 3 fed hvidløg, presset
  • 0,50 dl persille, finthakket
  • 100 g cheddar ost
  • 1 æg
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Opløs gæren i en skål med stuetemperet mælk. Tilsæt yoghurt, fuldkornshvedemel, sigtet hvedemel samt salt. Ælt dejen godt sammen, gerne på en røremaskine i 10 minutter ved lav-middelhastighed, til dejen er helt glat og blank. Lad dejen hæve i en tildækket skål på køkkenbordet i 1 ½ time.

Rør blødt smør sammen med presset fed hvidløg og persille. Lad smørret stå på køkkenbordet, så det bliver godt blødt og smørbart.

Rul dejen ud på bordpladen i en lang retangel. Fordel hvidløgsmørret og drys med friskrevest ost. Rul sammen til en roulade og skær ud i skiver på 1 ½ cm. Sæt sneglene i en smurt muffinsform og lad dem efterhæve i 30 minutter.

Pensl med sammenpisket æg og bag i en forvarmet ovn ved 180 grader varmluft i cirka 20 minutter, til de er gyldne på toppen. Lad dem køle lidt af på en rist, inden servering.