Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/hvidloegssnegle/ Boller Brød og Boller, Madbrød, Vegetar

Hvidløgssnegle

Lækre hvidløgssnegle med hvidløgssmør, persille og ost.

En lækker opskrift på små madbrød, som er så hyggelige til suppe, simreretter og grillaftener – alle retter, hvor man ellers ville servere og nyde et godt hvidløgsflutes til.

Jeg bager disse madbrød, som små kuvertbrød og bager dem i muffinsforme. Det holder på formen og sikrer, at alle får samme størrelse.

Prøv også:  flere opskrifter på madbrød  >>

Hvidløgssnegle
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT3HPT30M12
Ingredienser
  • 20 g gær
  • 300 g mælk
  • 100 g yoghurt naturel
  • 425 g hvedemel
  • 50 g fuldkornshvedemel
  • 8 g salt
  • Hvidløgssmør
  • 75 g smør, blødt og stuetempereret
  • 3 fed hvidløg, presset
  • 0,50 dl persille, finthakket
  • 100 g cheddar ost
  • 1 æg
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Opløs gæren i en skål med stuetemperet mælk. Tilsæt yoghurt, fuldkornshvedemel, sigtet hvedemel samt salt. Ælt dejen godt sammen, gerne på en røremaskine i 10 minutter ved lav-middelhastighed, til dejen er helt glat og blank. Lad dejen hæve i en tildækket skål på køkkenbordet i 1 ½ time.

Rør blødt smør sammen med presset fed hvidløg og persille. Lad smørret stå på køkkenbordet, så det bliver godt blødt og smørbart.

Rul dejen ud på bordpladen i en lang retangel. Fordel hvidløgsmørret og drys med friskrevest ost. Rul sammen til en roulade og skær ud i skiver på 1 ½ cm. Sæt sneglene i en smurt muffinsform og lad dem efterhæve i 30 minutter.

Pensl med sammenpisket æg og bag i en forvarmet ovn ved 180 grader varmluft i cirka 20 minutter, til de er gyldne på toppen. Lad dem køle lidt af på en rist, inden servering.