Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/fiskefingre/ Aftensmad Efterår, Familiefavoritter, Fisk & Skaldyr, Forår, Nem Hverdagsmad, Opskrifter til børn - Hverdagsfavoritter børn, Sommer, Vinter

Fiskefingre

Hjemmelavet fiskefingre er så lækkert og med to børn som er meget begejstrede for fisk, så er dette lidt af en livret herhjemme hos os.

Det er super nemt at lave fiskefingre selv, og man kan bruge mange forskellige slags hvide fisk til at tilberede retten. Laver man det i ovnen er også ekstra nemt og man sparer både tid og fedtstof.

Favoritten til tilbehør i min familie er ovnbagte kartofler, grøntsagsstave og en lækker hjemmelavet aioli eller remoulade.

Prøv også: min bedste opskrift på hjemmelavet nuggets >>

Fiskefingre
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT30MPT15M4
Ingredienser
  • 1 dl rasp
  • 1 øko citron, fintrevet skal herfra
  • 1 spsk bredbladet persille, finthakket
  • 2 æg
  • 25 g hvedemel
  • 25 g fuldkornshvedemel
  • 500 g torskefilet, sejfilet, helleflynder eller anden hvid fisk
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
  • Til servering
  • 1 kg kartoffel, skåret i både
  • 1 spsk olivenolie
  • salt
  • 1 agurk, skåret i stave
  • 50 g remoulade
  • 1 citron, i både
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Kartoffelbåde
Vend kartoflerne i olie og salt og bag dem i en forvarmet ovn ved 200 grader i 25-30 minutter til de er sprøde og gyldne.

Fiskefingre
Bland rasp, citronskal, persille, salt og peber.

Pisk ægget sammen med en gaffel i en dyb tallerken

Skær fisken i tykke strimler. Vend fiskestykkerne med hvedemel, fuldkornsmel, salt og peber.

Dyp dem derefter en ad gangen i tallerkenen med æg og til sidst i raspblandingen.

Læg dem på en bageplade med bagepapir og bag i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft i cirka 20 minutter.

Servering
Server fiskefingrene med kartoffelbåde, remoulade, agurk i stave og citron til at dryppe over