Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/raakost-med-roedkaal/

Råkost med rødkål og gulerødder

Her vil jeg dele endnu en af mine yndlingssalater – en råkost med rødkål og gulerødder som er super nem, hurtig og enkel at lave.

Sådan en råkost kan varieres med hvad man lige har på lager – og denne indeholder stort set vores basislager af grønt.

Vi har bare altid gulerødder, æbler, løg og i hele vinterhalvåret er rødkål helt fast på lager også.

Hvis I ikke har rødkål, mens i stedet en hvidkål, spidskål, grønkål eller lign, så kan det glimrende bruges i stedet for.

Prøv også: min bedste opskrift til gulerodsboller >>

PT15M

Råkost med rødkål og gulerødder

4 pers.     15 min.
4 pers.
Ingredienser
Udskriv opskrift
15 min.
Fremgangsmåde

Riv rødkål, gulerødder, æble og løg groft – det gøres bedst på en køkkenmaskine eller foodprocessor.

Bland råkosten sammen i en skål eller på et fad.

Rør olivenolie, sennep, honning, citronsaft, salt, peber og tranebær sammen i en skål og vend det i råkostsalaten.

Smag til med salt og peber og drys med hakkede nødder og/eller kerner.