Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/grillspyd-med-kylling/ Aftensmad Forår, Grill, Sommer, Studenterfester og studenterkørsel

Grillspyd med kylling, halloumi og chorizo

Her får du opskriften på de lækreste grillspyd med kylling, halloumi og chorizo.

Dertil er der skønne grøntsager som aubergine, squash og løg, som sammen med marinaden og de andre smagsgivere, giver de herligste grillspyd fyldt med smag.

Både squash og aubergine er gode at marinere, da de trækker godt med smag og når de så efterfølgende grilles sammen med chorizo, så bliver det virkelig lækkert.

Prøv også: min opskrift på lækre vegetar grillspyd >>

PT1H25MPT25M12

Grillspyd med kylling, halloumi og chorizo

Tid i alt1 time 25 min.
Arbejdstid25 min.
Antal12 stk.
Ingredienser
  • 300 g kyllingefilet, i tern
  • 50 g chorizo, skåret i skiver
  • 200 g halloumi, i tern
  • 2 rødløg, i både
  • 1 squash, i tern
  • 1 aubergine, i tern
  • Marinade
  • 4 spsk olivenolie
  • 1 øko citron, fintrevet skal + saft
  • 2 fed hvidløg, presset
  • 1 spsk ingefær, fintrevet
  • 1 tsk salt
  • sort peber, friskkværnet
  • Derudover
  • 12 grillspyd af træ, iblødsat
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Bruges der grillspyd af træ, iblødsættes de i vand i nogle timer inden de bruges.

Rør marinaden godt sammen og del den i to skåle.

I den ene skål vendes kyllingestykkerne med marinade og i den anden skål vendes auberginetern og squashtern med marinade. Sæt begge skåle på køl i en times tid (eller mere).

Fordel kylling, chorizo, halloumi*, rødløg, squash og aubergine skiftevis på grillspyd og grille på grillen et par minutter på alle sider, til kyllingen er gennemstegt.

*tip til Halloumi på spyd, hallouimitern kan flække lidt, når man sætter dem på, men det er nemmere på den ene led end den anden og så hjælper det hvis man holder lidt hårdt fast om firkanterne, så de får lidt tryk når de sættes på spydes.