Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/hotwings/

Hotwings

Snaskede og uimodståeligt lækre hotwings!
Det bliver ikke meget bedre end det – og de saftige kyllingevinger, svøbt i hjemmelavet krydret og lidt klistret barbecuesauce er et kæmpe hit hos min familie – mine børn er vilde med dem!

De er nemme og hurtige at tilberede og smager cirka en million gange bedre, når de er hjemmelavede af det bedste kyllingekød, som man kan skaffe. Jeg servere gerne en lækker hjemmelavet coleslaw til, grønt og hjemmelavede fritter.

Prøv også: min bedste opskrift på spareribs >>

PT45M

Hotwings

Tid i alt45 min.
Arbejdstid20 min.
Antal4 pers.
Ingredienser
  • Vinger
  • 20 kyllingevinger
  • 150 g hvedemel
  • 2 tsk sød paprika
  • 1 tsk røget paprika
  • 1 knivspids cayenne peber
  • 2 tsk løgpulver
  • 2 tsk flagesalt
  • 3 spsk olivenolie
  • BBQ Sauce
  • 2 løg, finthakkede
  • 3 fed hvidløg, finthakkede
  • 1 spsk smør
  • 0,50 dl vand
  • 3 dl ketchup
  • 2 spsk tomatpuré
  • 0,50 dl æblecidereddike
  • 3 spsk worcestershire sauce
  • 1 dl brun farin
  • 2 spsk honning
  • 2 tsk dijon sennep
  • 1 tsk røget paprika
  • 1 spsk ingefær, fintrevet
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 1 knivspids cayenne peber
  • 0,50 tsk tabasco
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Hotwings
Del kyllingevingerne ved leddet og gem det yderste led i en beholder i fryseren til næste gang, der skal koges kyllingefond.

Bland mel, paprika, cayennepeber, løgpulver og salt i en stor skål. Dup kyllingevingerne med køkkenrulle og vend dem i krydderiblandingen. Lad dem trække i et par minutter eller længere. Vend derefter kyllingevingerne i lidt olie eller stænk blot lidt olie over dem.

Grill dem på en varm grill. Hold godt øje med dem og vend dem flere gange undervejs. Kom gerne lidt røgesmuld på til sidst – det giver en lækker røget barbecuesmag.

Du kan også stege dem i ovnen. Grill dem på en varm grill eller bag dem på bagepapir i en forvarmet ovn ved 225 grader i 15-20 minutter, til de er gennemstegte. Vend dem et par gange.

Pensl de varme kyllingestykker med barbecuemarinade inden servering.

BBQ sauce
Kom alle ingredienserne til barbecuesaucen i en gryde og pisk det godt sammen, mens det langsomt varmes op til kogepunktet. Lad det simre i fem minutter og smag det derefter godt til.

Hotwings
Lad saucen køle lidt af og vend derefter de gennemstegte kyllingevinger i barbecuesaucen, hvorefter de serveres og nydes straks.