Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/grillede-asparges-rabarber-bacon/ Bålmad Grill, Studenterfester og studenterkørsel, Tilbehør Aftensmad

Grillede asparges og rabarber med bacon

Bacon svøbte asparges og rabarber på grillen er så lækkert og intet mindre end perfekt, når weekenden lover grillvejr og sommerskønne timer udendørs.

Når vi griller, så kommer vi ofte lige sådan et par bacon svøbte asparges og rabarber på grillen også. Indimellem også dadler med bacon, og sjældent alting på samme aften. Det kan fint være at baconsvøb er det eneste kød der kommer på grillen den dag og ellers bare griller grøntsager for resten. Uanset, så er grillede asparges og rabarber med bacon nemt at lave. Og nu er rabarbersæsonen for alvor skudt i gang – og så småt er også den danske asparges sæson startet.

Grillet asparges og rabarber med bacon
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT10MPT10M12
Ingredienser
  • 12 grønne asparges
  • 4 stængler rabarber
  • 12 skiver bacon
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Skær rabarber og asparges i mindre stykker og vikl  stykke bacon rundt om 3 asparges ad gangen og ligeledes rundt om 3 stykker rabarber ad gangen.

Grill til baconen er sprød.