Grillede asparges og rabarber med bacon


Det er intet mindre end perfekt, når weekenden lover grillvejr og sommerskønne timer udendørs.
Når vi griller, så kommer vi ofte lige sådan et par bacon svøbte asparges og rabarber på grillen også. Indimellem også dadler med bacon, og sjældent alting på samme aften. Det kan fint være at baconsvøb er det eneste kød der kommer på grillen den dag og ellers bare griller grøntsager for resten.
Uanset, så er grillede asparges og rabarber med bacon nemt at lave. Og nu er rabarbersæsonen for alvor skudt i gang – og så småt er også den danske asparges sæson startet.
Grillet asparges og rabarber med bacon
- 12 grønne asparges
- 12 stængler rabarber, fx jordbær- eller vinrabarber
- 8 skiver bacon
Vikl 1-2 stykker bacon rundt om 3 asparges ad gangen og ligeledes rundt om 3 stykker rabarber ad gangen.
Der bliver 1 x asparges med bacon og 1 x rabarber med bacon til hver
Grill til baconen er sprød.
Jeg kan også anbefale at grille små stykker gedeost indrullet i bacon/parmaskinke.
Selv hvis man ikke er til gedeost normalt, så er det altså et hit ?
Uhm, det er også en favorit. Og jeg elsker gedeost :)
Mums – har faktisk ikke prøvet med rabarber og bacon, men det tror jeg faktisk skal en tur på grillen her i weekenden, hvor den står på grill og hjemlig hygge. Rigtig god weekend. KH Dorte
kan varmt anbefales :)
Rigtig skøn weekend til jer, det lyder som rare planer ♡
Kh AC
Hos os er hittet: Asparges, rød peber og halloumi med bacon omkring. Men skal da helt klart prøve med rabarber, da jeg godt kan forestille mig at det sur/søde vil gå godt med den salte bacon og asparges sprødhed:)
Uii, det lyder altså også godt med halloumi i den kombination! Det må prøves :)