Grillede asparges og rabarber med bacon
Bacon svøbte asparges og rabarber på grillen er så lækkert og intet mindre end perfekt, når weekenden lover grillvejr og sommerskønne timer udendørs.
Når vi griller, så kommer vi ofte lige sådan et par bacon svøbte asparges og rabarber på grillen også. Indimellem også dadler med bacon, og sjældent alting på samme aften. Det kan fint være at baconsvøb er det eneste kød der kommer på grillen den dag og ellers bare griller grøntsager for resten. Uanset, så er grillede asparges og rabarber med bacon nemt at lave. Og nu er rabarbersæsonen for alvor skudt i gang – og så småt er også den danske asparges sæson startet.
Arbejdstid 10 min.
Antal 12 stk.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Grillet asparges og rabarber med bacon
- 12 grønne asparges
- 4 stængler rabarber
- 12 skiver bacon
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Skær rabarber og asparges i mindre stykker og vikl stykke bacon rundt om 3 asparges ad gangen og ligeledes rundt om 3 stykker rabarber ad gangen.
Grill til baconen er sprød.
Jeg kan også anbefale at grille små stykker gedeost indrullet i bacon/parmaskinke.
Selv hvis man ikke er til gedeost normalt, så er det altså et hit ?
Uhm, det er også en favorit. Og jeg elsker gedeost :)
Mums – har faktisk ikke prøvet med rabarber og bacon, men det tror jeg faktisk skal en tur på grillen her i weekenden, hvor den står på grill og hjemlig hygge. Rigtig god weekend. KH Dorte
kan varmt anbefales :)
Rigtig skøn weekend til jer, det lyder som rare planer ♡
Kh AC
Hos os er hittet: Asparges, rød peber og halloumi med bacon omkring. Men skal da helt klart prøve med rabarber, da jeg godt kan forestille mig at det sur/søde vil gå godt med den salte bacon og asparges sprødhed:)
Uii, det lyder altså også godt med halloumi i den kombination! Det må prøves :)
Hvad skal man have til disse? En rød bøf eller….. for der skal vel (ja, der skal) kød til disse.
Ja, det vil være godt – de er gode som tilbehør til langt det meste “alt godt fra grill” Du kan finde masser af gode grill opskrifter her: https://www.valdemarsro.dk/grill/
Kh Ann-Christine
Har netop prøvet opskriften med asparges og rabarber fra egen have.
Min kone og jeg var enige om, at rabarberne trods bacon var meget syrlige.
Kan man gøre et eller andet, så syrligheden bliver knap så gennemtrængende?
Det kan variere en del alt efter rabarbersort. Du kan vende dem i sukkerdrys eller lidt honning inden de bliver svøbt i bacon.
Kh Ann-Christine