Valdemarsro http://www.valdemarsro.dk/dadler-og-bacon/

Dadler og bacon

Dadler i baconsvøb er sådan en rigtig toplækker og måske en lidt overset spansk tapas ret – det har de i al fald været herhjemme hos os tidligere.

De søde dadler og den salte røgede bacon spiller bare super godt sammen og teamer op i en himmelsk mundfuld.

Vi har lavet dem som en del af en masse andre små tapasanretninger, og jeg har faktisk lidt overvejet, om de skal på menuen her i weekenden, hvor vi holder lidt hyggelig miniferie med mine forældre

PT25M

Dadler i Baconsvøb

10 stk    25 min.
10 stk
Ingredienser
  • 10 friske dadler
  • God røget bacon, til at skære 10 tynde skiver af
Udskriv opskrift
25 min.
Fremgangsmåde

Skær 1o skiver tynd bacon og tag stenen ud af dadlen.

Rul et stykke bacon om hver dadel. Hæft sammen med en tandstik.

Sæt i ovnen i på et stykke bagepair i et ildfast fad og bag i 20 minutter eller til baconen er sprød og lækker ved ca 180 grader.

Server til tapas, forret drinks og lign. Prøv også at komme en mandel i dadlen, det bliver de ikke mindre lækre af.