Menu×

Til dig, kære læser af Valdemarsro

Jeg ønsker dig et stort velkommen på Valdemarsro.
Her deler jeg alle mine mange skønne opskrifter og indimellem også rejseindlæg, boganbefalinger og andre rare ting.

Jeg elsker livet med alle dens nuancer, perfekthed og uperfekthed – men her på Valdemarsro tager vi altså en pause fra vasketøjet, nullermænd og den slags – her er der fokus på de dejlige ting i livet!

Læs med, hvis du har lyst og jeg bliver altid glad for søde kommentarer og en fin konstruktiv dialog i kommentarfeltet.
Tak for at I er med til at gøre Valdemarsro til et rart sted, for os alle.

Kærlig hilsen
Ann-Christine Hellerup Brandt

 

Ann Christine Hellerup Brandt

“Min store passion er at udvikle opskrifter, lave mad og tilberede nye retter i mit køkken og dele dem med jer. Det er en hyggelig og kreativ proces at finde på, prøve nye sammensætninger og bruge mine sanser og intuition.”

Om Ann-Christine Hellerup Brandt

Jeg hedder Ann-Christine, er mor til Johan og Julie, er gift med Martin og står bag Valdemarsro, som jeg startede i foråret 2007.

Siden 2012 har jeg levet af Valdemarsro som min fuldtidsbeskæftigelse og i 2016 tilsluttede min mand Martin sig også til arbejdet med Valdemarsro og Valdemarsro APP på fuldtid, som vi i dag driver sammen.

Jeg elsker at lave mad og at finde på nye opskrifter og den passion fylder en del på min blog, hvor det er mig der skriver, udvikler og fotografere opskrifterne. Min madfilosofi er enkel og valgt ud fra hvad der giver den bedste smag og oplevelse – gode økologiske råvarer og altid med plads til godt hjemmebagt brød, chokolade og livsnydelse.

På Valdemarsro har vi fokus på at skabe og dele skønne opskrifter

Valdemarsro Premium

Valdemarsro App gør det nemmere, hurtigere og mere inspirerende at lave madplaner, indkøbssedler og gemme sine favoritopskrifter.

Læs mere her >>

Valdemarsro Kogebøger

Min nye kogebog Valdemarsro Aftensmad kan bestilles her>>

Valdemarsro Kogebøger kan købes hos boghandlere og online
+ i  vores egen Valdemarsro shop her>>

Læs mere her ...

Copyright på billeder, opskrifter og tekster

Billeder fra Valdemarsro, vores sociale medier og bøger må aldrig bruges uden skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner, der har indgået aftale med Copydan og kun inden for de i aftalen nævnte rammer.

Kontakt Valdemarsro