Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/ann-christine-hellerup-brandt/

Om Valdemarsro

Ann Christine Hellerup Brandt

Til dig, kære læser af Valdemarsro

Jeg ønsker dig et stort velkommen på min side.

Læs endelig med hvis du har lyst – og send mig gerne en hilsen i kommentarfeltet –  jeg bliver altid mægtig glad for søde kommentarer og en fin konstruktiv dialog i kommentarfeltet.

Min hensigt med Valdemarsro er, at det skal være et sted, hvor vi har det rart og hvor jeg kan dele alle mine mange skønne opskrifter, rejseindlæg, boganbefalinger og andre rare ting med jer.

Jeg elsker livet med alle dens nuancer, farverige perfekthed og uperfekthed og mangfoldighed – men her på Valdemarsro tager vi altså lige en pause fra vasketøjet, daglige pligter, nullermænd og den slags – her er der fokus på alle de dejlige ting i livet!

Valdemarsro samler de små øjeblikke af hverdagslykke og deler dem med jer. Uhm, nyd duften af en frisklavet kop kaffe eller te og måske et lille pusterum fra hverdagen, mens jeg deler mine opskrifter på lækker mad, nye rejsemål eller gode læseoplevelser.

Tak for at I er med til at gøre Valdemarsro til et rart fælleskab.

Kærlig hilsen
Ann-Christine Hellerup Brandt

Om Ann-Christine Hellerup Brandt

Jeg hedder Ann-Christine, er mor til Johan og Julie, er gift med Martin og står bag Valdemarsro, som jeg startede i foråret 2007.

Siden 2012 har jeg levet af Valdemarsro som min fuldtidsbeskæftigelse og bloggen alene har i dag over 1,7 million unikke læsere om måneden + en masse søde mennesker derudover, der følger med på instagram, facebook, YouTube og vores ugentlige nyhedsbrev.

Jeg elsker at lave mad og at finde på nye opskrifter og den passion fylder en del på min blog. Min madfilosofi er enkel og valgt ud fra hvad der giver den bedste smag og oplevelse – gode og stort set altid økologiske råvarer og altid med plads til godt hjemmebagt brød, chokolade og livsnydelse.

På Valdemarsro har vi fokus på at skabe skønne opskrifter, samt alle de gode og positive oplevelser i livet.

Statistik på Valdemarsro

Valdemarsro er Danmarks største og mest læste opskrifts- og livsstilssite

+1.700.000 unikke besøgende pr måned
+4,400.000 sidevisninger pr måned

(google analytics screenshot her  – sidst opdateret 1. september 2019)

Sociale medier
Instagram: +117.000
Facebook: +42.000
YouTube: +18.000
Nyhedsbrev: +25.000 tilmeldte

App

Valdemarsro App gør det nemmere, hurtigere og mere inspirerende at lave madplaner, indkøbssedler og gemme sine favoritopskrifter.

Læs mere her >>

Kogebøger

Min nye kogebog Valdemarsro Aftensmad kan bestilles her>>

Valdemarsro Kogebøger kan købes hos boghandlere og online
+ i  vores egen Valdemarsro shop her>>

Kontakt

Se hvordan du bedst kontakter mig her >> 

Copyright

Billeder fra Valdemarsro eller tilhørende sociale medier må aldrig bruges uden skriftlig tilladelse. Dette gælder billeder på blog, instagram, facebook, bøger mv. Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder. Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner, der har indgået aftale med Copydan og kun inden for de i aftalen nævnte rammer.