Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/kyllingelaar-med-marinade/ Aftensmad Fødselsdag, Grill, Madpakker, Nem Hverdagsmad

Kyllingelår med marinade

De lækre kyllingelår med marinade er skønne både til aftensmad og i madpakken dagen efter.

Når vi får dem til aftensmad så laver jeg gerne ekstra, så der er til madpakkerne næste dag. De er også skønne til børnefødselsdage og så nemme at lave, for marinaden kan fint laves dagen før, og kyllingelårene bliver kun ekstra lækre af at marinere fra dagen i forvejen – og så er det blot at lægge dem på bagepladen og i ovnen en halvtimes tid inden servering.

Mine børn er  vilde med de saftige kyllingelår med den søde og krydrede barbequemarinade.

Prøv også: flere opskrifter på nem aftensmad >>

Marinerede kyllingelår
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT2HPT10M4
Ingredienser
  • 4 kyllingelår
  • Marinade
  • 0,50 dl olivenolie
  • 1 spsk koncentreret tomatpuré
  • 1 spsk brun farin
  • 1 spsk honning
  • 2 spsk soja
  • 0,50 citron, saft herfra
  • 1 fed hvidløg, presset
  • 0,50 tsk røget paprika
  • 0,50 tsk sød paprika
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Rør marinaden godt sammen og pensl den gavmildt over kyllingelårene.

Lad det gerne trække i minimum nogle timer og gerne op til 24 timer i køleskabet.

Læg de marinerede kyllingelår på en bradepande med bagepapir og bag dem i en forvarmet ovn 175 grader varmluft i 30-35 minutter, til de er gennemstegte.