Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/kyllingelaar-med-marinade/

Kyllingelår med marinade

De lækre kyllingelår er også skønne i madpakken og til nemme hverdagsmåltider.

Til Johan og Julies fødselsdag, serverede vi marinarede kyllingelår, ovnstegte fritter af kartofler skåret i både, rødbedeboller, samt gulerødder, små tomater og agurkestænger til frokosten.

Børnene var vilde med de saftige kyllingelår med den søde og krydrede barbequemarinade, og det var en virkelig nem ret at servere til fødselsdagen og en ret som i øvrigt også jævnligt er på hverdagsmenuen herhjemme.

PT2H

Marinerede kyllingelår

8 pers.    2 timer
8 pers.
Ingredienser
Udskriv opskrift
2 timer
Fremgangsmåde

Rør marinaden godt sammen og pensl den gavmildt over kyllingelårene.

Lad det gerne trække i minimum nogle timer og gerne op til 8-10 timer i køleskabet.

Kyllingelårene steges på grillen eller i ovnen ved 175 grader varmluft i 25-35 minutter, eller til de er gennemstegte