Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/kyllingelaar-med-marinade/

Kyllingelår med marinade

Til Johan og Julies fødselsdag, serverede vi marinarede kyllingelår, ovnstegte fritter af kartofler skåret i både, rødbedeboller, samt gulerødder, små tomater og agurkestænger til frokosten.

Børnene var vilde med de saftige kyllingelår med den søde og krydrede barbequemarinade, og det var en virkelig nem ret at servere til fødselsdagen og en ret som i øvrigt også jævnligt er på hverdagsmenuen herhjemme.

PT+60M

Marinerede kyllingelår

4-8 pers.     +60 min.
4-8 pers.
Ingredienser
Udskriv opskrift
+60 min.
Fremgangsmåde

Rør marinaden godt sammen og pensl den gavmildt over kyllingelårene.

Lad det gerne trække i minimum nogle timer og gerne op til 8-10 timer i køleskabet.

Kyllingelårene steges på grillen eller i ovnen ved 175 grader i 25-35 minutter, eller til de er gennemstegte