Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/grillede-padron/

Grillede Padron med flagesalt

Grillede padron er virkelig lækre og super nemme at lave.

De seneste par år er de nydt som en del af vores middage med grill i haven eller når vi hygger med tapas. Enten som tilbehør eller som en lille snack inden middagen. De lækre små grønne chili peberfrugter som på spansk hedder Pimientos del padrons, er også skønne ristede på en varm pande i lidt olie, så hvis det ikke lige er grillvejr, så rister man dem bare på panden.

Selv om det er en chilifrugt, så er de milde og slet ikke spor stærke.

Prøv også: min bedste opskrift på saltmandler >>

PT10M

Grillede Padron med flagesalt

Tid i alt10 min.
Arbejdstid10 min.
Antal4 pers.
Ingredienser
  • 250 g padron
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk flagesalt
Udskriv opskrift 
Fremgangsmåde

Vend padron peberne i olie og lynrist dem på grillen over direkte varm, hvor de vendes hyppigt eller på en varm pande.

Tag af panden, drys med salt og server med det samme.