Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/grillede-padron/ Bålmad Grill, Spansk mad, Studenterfester og studenterkørsel, Tapas, Tilbehør Aftensmad

Grillede Padron med flagesalt

Grillede padron er virkelig lækre og super nemme at lave.

De seneste par år er de nydt som en del af vores middage med grill i haven eller når vi hygger med tapas. Enten som tilbehør eller som en lille snack inden middagen. De lækre små grønne chili peberfrugter som på spansk hedder Pimientos del padrons, er også skønne ristede på en varm pande i lidt olie, så hvis det ikke lige er grillvejr, så rister man dem bare på panden.

Selv om det er en chilifrugt, så er de milde og slet ikke spor stærke.

Prøv også: min bedste opskrift på saltmandler >>

PT10MPT10M4

Grillede Padron med flagesalt

Tid i alt10 min.
Arbejdstid10 min.
Antal4 pers.
Ingredienser
  • 250 g padron
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk flagesalt
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Vend padron peberne i olie og lynrist dem på grillen over direkte varme eller på en varm pande i lidt olie. Vend dem hyppigt.

Tag af panden, drys med salt og server med det samme.