Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/saltmandler-med-rosmarin/

Saltmandler med rosmarin

Saltmandler er lidt af en favorit snack herhjemme – det er nemt og hurtigt at lave og det behøver ikke kun at være mandler vi bruger, men kan snildt tilberedes med andre nødder også. Min favorit er enten ren mandler eller en blanding af cashewnødder og mandler – perfekt til et glas rødvin fredag aften, til en skøn cocktail eller som en del af en tapas anretning.

Jeg har tilføjet finthakket rosmarin til de saltede mandler. Tre ingredienser og så har man en toplækker og stadig sund snack.

Prøv også: min lækreste opskrift på 3 x popcorn med smag

PT20M

Saltmandler med rosmarin

2 dl.    20 min.
2 dl.
Ingredienser
  • 2 dl mandler
  • 1 tsk salt
  • 1 dl kogende vand
  • 1 spsk finthakket rosmarin
  • 1 nip flagesalt
Udskriv opskrift
20 min.
Fremgangsmåde

Skyl mandlerne grundigt.

Opløs salt i vandet og kom mandlerne deri. Fordel mandler og vand ud på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen ved 150 grader i ca 15 minutter til vandet er fordampet.

Drys finthakket rosmarin over mandlerne og server når de er afkølet.