Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/saltmandler-med-rosmarin/ Nytår Snack før julemiddagen, Snacks, Studenterfester og studenterkørsel, Tapas, Tilbehør Aftensmad

Saltmandler med rosmarin

Saltmandler er lidt af en favorit snack herhjemme – det er nemt og hurtigt at lave og det behøver ikke kun at være mandler vi bruger, men kan snildt tilberedes med andre nødder også. Min favorit er enten ren mandler eller en blanding af cashewnødder og mandler – perfekt til et glas rødvin fredag aften, til en skøn cocktail eller som en del af en tapas anretning.

Jeg har tilføjet finthakket rosmarin til de saltede mandler. Tre ingredienser og så har man en toplækker og stadig sund snack.

Prøv også: opskrift på 3 x popcorn med smag >>

Saltmandler med rosmarin
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT20MPT5M1
Ingredienser
  • 150 g mandler
  • 0,50 tsk flagesalt
  • 0,50 dl kogende vand
  • 1 spsk frisk rosmarin, finthakket
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Skyl mandlerne grundigt. Opløs salt i vandet og vend mandlerne deri.
Fordel mandler og vand ud på en bage­ plade med bagepapir og bag dem i ovnen ved 150 grader varmluft i 15 minutter, til vandet er fordampet, og mandlerne er sprøde. Lad dem køle af på bagepladen.

Drys finthakket rosmarin over mandlerne og server når de er afkølet.

Opskriften giver ca 2 dl