Soyamandler
![](https://www.valdemarsro.dk/wp-content/2013/01/sojamandler.jpg)
![](https://www.valdemarsro.dk/wp-content/themes/valdemarsro16/assets/img/logo3.png)
Her får I min opskrift på nemme og lækre sojamandler.
En skål med sprøde velsmagende sojamandler er en nem snack at byde gæster på inden middagen og det smager dejligt til alt fra en god cocktail, et glas vin eller en kold øl. Derudover er sojamandler også virkelig gode som topping på mad. Prøv dem både grofthakket som sprød topping på en salat eller som lækkert sprødt drys til fx en cremet kartoffelsuppe.
Soyamandler er ganske simple og enkle at lave og kræver blot to ingredienser; mandler og soja.
Prøv også: opskrift på saltmandler >>
Arbejdstid 5 min.
Antal 1 portion
![](https://www.valdemarsro.dk/wp-content/themes/valdemarsro16/assets/img/premium/print-bg2.png)
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Sojamandler
- 130 g mandler
- 2 spsk soja
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
![](/wp-content/themes/valdemarsro16/assets/img/premium/screen_on_off.png)
Sojamandler på panden
Kom mandler og soja på en pande og varm op til middelhøj varme under konstant omrøring.
Rør hele tiden i mandlerne, til mandlerne er tørre og sprøde – sojaen godt fordelt på mandlerne.
Sojamandler i ovnen
Kom mandlerne på en bradepande med bagepapir og bag i en forvarmet ovn ved 160 grader varmluft i cirka 10-14 minutter. Tag bradepanden ud af ovnen, hæld soja over mandlerne og vend mandlerne godt sammen, så de er helt dækket af soja.
Bag i ovnen i yderligere 5 minutter til sojaen er tørret ind.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Hej Ac dog er jeg kun 11 år men nyder stadig alle og en hver opskrift. Jeg elsker nemlig at se hvordan tingene bliver lavet i et køkken bare fortsæt det gode arbejde
Hej Selma
Mange tusind tak for din søde hilsen, jeg er SÅ glad for at du har glæde af mine opskrifter og det jeg laver – og det er virkelig sødt af dig at skrive det til mig.
Skøn weekend til dig
Kh Ann-Christine
Brugte sweet soya. Syntes de bliver brankede og fedtede. Det tyder på at det er en ikke så god soya…
Mine mandler bliver også helt klistrede.