Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/krydrede-graeskarkerner/ Halloween Nytår, Snacks, Tilbehør Aftensmad

Ristede græskarkerner – Pepitas

Yndlingssnack i øjeblikket ♡

Krydrede ristede græskarkerner med yndlingskrydderierne; spidskommen og koriander. Det er et sandt hit til både den lille eftermiddagssult, som snack til en fredagscocktail eller som topping på en salat, for på en nem måde at gøre den der ret hurtigt miksede salat en del mere spændende.
Jeg er fan!

De krydrede ristede græskar kan fint opbevares i en glas med låg og holde sig friske og skønne i en uges tid.

Hvis man ikke er lige så pjattet med koriander og spidskommen som jeg er – så prøv at erstatte en af de to, eller begge, med garam masala, karry eller blot lade dem være helt enkle med salt og soya smag.
Alternativt kan man lave dem morgenmadslækre og bruge vanilje, kanel og kardemomme i stedet (og undlade soya og salt)

PT10MPT10M1

Krydrede ristede græskarkerner

Tid i alt10 min.
Arbejdstid10 min.
Holdbarhed1 uge
Antal1 glas
Ingredienser
  • 100 g græskarkerner
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 1 tsk stødt koriander
  • 1 tsk soja
  • 1 tsk honning
  • 1 citron, 1/2 tsk saft herfra
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Rist græskarkerner, spidskommen og koriander på en tør pande i 2-3 minutter ved middelhøj varme.

Tilsæt soya og honning – rør rundt og smag til med en smule citronsaft

Lad græskarkernerne køle af på et stykke bagepapir, hvorefter de er klar til at blive nydt som en skøn lille snack.

Tip
De er også skønne som drys på en simpel salat.

Opskriften giver 100 g