Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/rugbroedschips/

Sprøde og nemme rugbrødschips

Rugbrødschips er en skøn måde at få brugt resterne af et rugbrød og en nem måde at lave en sprød snack af noget man som oftest har i køkkenet uanset. Jeg elsker også at bruge rugbrødschips som topping på salat eller som tilbehør til ost, tapas og lign. De er ekstra lækre når man variere dem lidt fra gang til gang med lakridsdrys eller lakridssirup, krydderurter, friskkværnet peber og andet godt. Dem vi lavede i går var helt simpelt bare med olie og salt – det er et evigt hit.

PT20M

Rugbrødschips

2-4 pers.    20 min.
2-4 pers.
Ingredienser
Udskriv opskrift
20 min.
Fremgangsmåde

Skær rugbrødsskiverne i trekanter og læg derefter de helt tyndtskåret skiver rugbrød på en bageplade med bagepapir.

Dryp eller pensl med olie, drys salt på og bag i ovnen ved 175 grader varmluft i 10-15 minutter.

valdemarsro youtube

Se videoen, hvor jeg laver opskriften her >>