Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/gronkalschips/

Grønkålschips

Grønkålschips er et stort hit og en skøn måde at spise den dejlige sunde grønkål.

Det smager skønt og er glimrende som tilbehør til en fredagsøl eller som en lille overraskende del af en forret og til vinterens tapas.

Prøv også meget gerne at komme et drys sprød grønkålschips over salaten eller brug dem som alternativt fyld i wraps, drys på suppe mv.

Til min overraskelse, spiste Johan dem også med stor fornøjelse; “uhm hvor de knaser” sagde han.

PT15M

Grønkålschips

Tid i alt15 min.
Arbejdstid5 min.
Antal1 portion
Ingredienser
  • 3 grønkål, skåret i grovestykker
  • 15 g parmesan, friskrevet
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 drys flagesalt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv 
Fremgangsmåde

Vend grønkål med olivenolie, salt og peber. Fordel dem på en bageplade med bagepapir i et tyndt lag og drys parmesan­ ost over.

Bag dem i en forvarmet ovn ved 160 gra­der varmluft i cirka 10-­15 minutter, til de er knasende sprøde. Hold godt øje med dem, så de ikke brænder på!