Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/gronkalschips/

Grønkålschips

Grønkålschips er et stort hit og en skøn måde at spise den dejlige sunde grønkål.

Det smager skønt og er glimrende som tilbehør til en fredagsøl eller som en lille overraskende del af en forret og til vinterens tapas.

Prøv også meget gerne at komme et drys sprød grønkålschips over salaten eller brug dem som alternativt fyld i wraps, drys på suppe mv.

Til min overraskelse, spiste Johan dem også med stor fornøjelse; “uhm hvor de knaser” sagde han.

PT15Mter

Grønkålschips

1 portion    15 minutter
1 portion
Ingredienser
  • 1 grønkål, 3 blade herfra
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 drys flagesalt
  • sort peber, friskkværnet
  • 15 g parmesan, fintrevet (kan undlades)
  • 1 citron, 1 spsk citronsaft herfra (kan undlades)
Udskriv opskrift
15 minutter
Fremgangsmåde

Rens grønkålen grundigt og skær bladene i grove stykker.

Vend grønkålen i olivenolie, salt og peber. Drys evt også med parmesan og dryp med en smule citronsaft og læg dem på en bageplade med bagepapir i et tyndt lag.

Bages i ovnen i 10-15 minutter ved 170 grader til de er knasende sprøde.

Tjek løbende, det brænder lynhurtigt på.