Menu×
 

Kiks

Det er nemt at bage hjemmelavede kiks og knækbrød, og så smager de nybagte sprøde kiks virkelig godt.
Lige siden Johan og Julie var helt små, var de med til at bage havregrynskiks. Så sad de på køkkenbordet og hjalp med at udstikke kiksene med glas og kageudstikkere. Det var hyggeligt og en dejlig ting at lave sammen i weekenden og indimellem om eftermiddagen, når jeg kunne nå at hente dem tidligt i vuggestuen.
Dejen til både kiks og knækbrød kan nemt laves om aftenen eller morgenen og opbevares i køleskabet i en pose eller skål med låg. Så er det blot at rulle dejen ud og udstikke kiksene, for derefter at bage dem i oven. 10-15 minutter senere er der lune sprøde nybagte kiks og knækbrød.





Bastogne Kiks
Cantuccini
Grissini
Biscotti med chokolade og nødder
Butterdejsstænger til snacks og tapas
Parmesan biscotti med sort peber og rosmarin
Flapjack
Hjemmelavet twix
Havregrynskiks
Rugbrødschips
Havregrødschips
Rugkiks
Kardemommekiks
Knækbrød