Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/flapjack/ Afternoon tea Cookies og Småkager, Eftermiddagssnack, Kager, Kager og søde sager, Kiks

Flapjack

Flapjack er en herlig hapser og dejligt nemme at bage – fx sammen med børnene i køkkenet.

De kan bikses sammen af havregryn, smør, farin og lidt sirup og så kan de derudover opgraderes med hvad man lige har lyst til, jeg forslår lækre valnødder og mørk chokolade i dagens omgang flapjacks.

Perfekte til en kop kaffe, en kop te og en eftermiddagsstund med brætspil og hyggetid. Simpelthen så hyggeligt at samles om – og en perfekt plan for en skøn weekend eftermiddag ♡

Prøv også: min opskrift på fantastiske cookies >>

PT45MPT20M12

Flapjack med chokolade

Tid i alt45 min.
Arbejdstid20 min.
Holdbarhed3 dage
Kan frysesJa
Antal12 stk.
Ingredienser
  • 150 g havregryn, finvalset
  • 30 g mørk chokolade, finthakket
  • 20 g pistaciekerner uden salt, finthakkede
  • 40 g valnødder, finthakkede
  • 100 g brun farin
  • 1 knivspids salt
  • 100 g smør
  • 3 spsk ahornsirup
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Vend havregryn, chokolade, pistacie, valnødder, brun farin og salt sammen.

Smelt smør ved lav varme i en gryde. Tag gryden af varmen og rør ahornsirup og havregrynsblandingen i.

Fordel dejen i en lille form på ca. 20×20 cm beklædt med bagepapir. Glat massen ud og tryk den lidt sammen i fadet.

Bag i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i cirka 18 minutter.

Køl af og skær i firkanter.