Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/flapjack/

Flapjack

Flapjack er en herlig hapser og dejligt nemme at bage – fx sammen med børnene i køkkenet.

De kan bikses sammen af havregryn, smør, farin og lidt sirup og så kan de derudover opgraderes med hvad man lige har lyst til, jeg forslår lækre valnødder og mørk chokolade i dagens omgang flapjacks.

Perfekte til en kop kaffe, en kop te og en eftermiddagsstund med brætspil og hyggetid. Simpelthen så hyggeligt at samles om – og en perfekt plan for en skøn weekend eftermiddag ♡

Prøv også: min opskrift på fantastiske cookies >>

PT30M

Flapjack med chokolade

Tid i alt30 min.
Arbejdstid15 min.
Holdbarhed3 dage
Kan frysesJa
Antal12 stk.
Ingredienser
  • 150 g havregryn, finvalset
  • 30 g mørk chokolade
  • 40 g valnødder, grofthakket
  • 20 g pistaciekerner uden salt, grofthakket
  • 1 nip salt
  • 100 g smør
  • 100 g brun farin
  • 2 spsk ahornsirup
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Vend havregryn, chokolade, pistacie, valnødder og salt sammen.

Smelt smør og brun farin ved lav varme i en gryde. Tag gryden af varmen og rør ahornsirup og havregrynsblandingen i.

Fordel dejen i en lille form på ca. 20×20 cm beklædt med bagepapir og glat dejen ud.

Bag i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i cirka 18 minutter.

Køl af og skær ud i aflange firkanter.