Chokolade cookies


Chokolade cookies med rigelige mængder af lækker chokolade.
Jeg er vild med dem og det er bare altid så enormt hyggeligt at bage cookies, både alene og sammen med mine børn. De elsker det og det er sådan en rar stund at have sammen. Køkkenoplevelser, det skal man ikke kimse af.
Jeg har altid en portion hjemmelavede cookies kugler i fryseren – et hit at snuppe sådan et par stykker op, når ovnen alligevel skal igang til brødbagning og andet dejligt.
Prøv også: opskrift på cookies med chokolade og nødder >>
Arbejdstid 20 min.
Antal 16 stk.
Kan fryses Ja

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Chokolade Cookies
- 150 g smør, stuetempereret
- 100 g sukker
- 100 g muscovadosukker
- 1 æg
- 200 g hvedemel
- 1 tsk vaniljesukker
- 1 tsk bagepulver
- 1 knivspids salt
- 25 g usødet kakao
- 200 g mørk chokolade, hakket
- 0,50 tsk flagesalt, til drys
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter

Pisk smør, sukker og muscovadosukker sammen, til det er luftigt, og pisk derefter ægget i.
Rør hvedemel, vaniljesukker, bagepulver, salt og kakao sammen og sigt det i dejen. Rør dejen godt sammen og vend til sidst chokoladen i.
Form runde kugler på størrelse med en golfbold, sæt dem på en bageplade med bagepapir med lidt god afstand imellem og giv dem et lille tryk.
Bag dem i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 13-15 minutter, til de er sprøde i kanten, men stadig lidt bløde i midten.
Lad dem køle af på bagepladen et øjeblik og drys med lidt flagesalt, inden de sættes på en bagerist.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
I listen over ingredienser til Chokolade Cookies står der intet om en vanillestang, men derimod 0,50 tsk vanillesukker!?
Jeg HAR købt ind, og står klar til at bage til et barnebarns fødselsdag, så jeg regner ikke med at nå at høre fra dig, så jeg satser på den halve tsk vanillesukker……. men er det ikke en meget lille mængde i forh til en hel vanillestang?
Måske man skal bruge begge dele?
Spændende!!
Håber at høre fra dig en af dagene.
De bedste hilsener
Maj-Britt
Det er rettet nu :)
God fornøjelse og tillykke med barnebarnet ♡
Kh AC
Hej.
Tak for en super inspirerende og lige at gå til app og siden her.
Et lille spørgsmål til choko cookies kugler der har ligget på frost – er det bare direkte fra fryseren i forvarmet 175 grader varmluftovn i 12-15 min eller skal de tø op inden?
Hej Tanja
Mange tak for din søde hilsen, det er dejligt at høre :)
Jeg plejer at lade dem tø på bagepladen i 30 minutter inden jeg bager dem
Kh AC
Hvornår skal ægget i? ?
Det står i opskriften, 2 afsnit :)
DOGH!!!!
Hvis du vidste, hvor mange gange jeg har læst opskriften igennem, og ikke kunne se det!!
Jeg har vel fået Corona på øjnene..
De er MEGA-gode!
Haha :) Tusind tak!
Kh AC