Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/kokostoppe/

Kokostoppe

Kokostoppe lavet og bagt på ingen tid!

Genial som lynhurtig julekonfekt og i det hele taget en super rar opskrift på en lækker lille sag, som smager af og udstråler meget mere overskud, end der er lagt i arbejdet med at lave de små kokostoppe.

Kokostoppe er også et nemt lille hyggeprojekt, at lave sammen med både store og små børn.

PT30M

Kokostoppe

Tid i alt30 min.
Arbejdstid15 min.
Antal10 stk.
Holdbarhed1 uge
Ingredienser
  • 1 æg
  • 100 g kokosmel
  • 80 g rørsukker
  • 25 g marcipan, alternativt 25 g mandelmel lavet af smuttede mandler
  • 100 g mørk chokolade
Udskriv opskrift 
Fremgangsmåde

Riv marcipanen på et skarpt rivejern og rør det sammen med æg, kokosmel og sukker.

Saml massen godt og del den i 10 lige store stykker.

Form kokostoppene og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Ret toppene til, når de står på pladen, så de får en fin form.

Bages i forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 10-12 minutter.

De er færdige, når de er smukt gyldne på toppen.

Køl dem af på en bagerist og dyp dem derefter i tempereret chokolade. Gerne to gange, så det bliver en tyk, sprød og lækker chokoladebund